Παράξενη σαγήνη

Περιγραφή
Η Κάρλα Κρεγκ, πετυχημένη παραγωγός της τηλεόρασης, είναι παράφορα ερωτευμένη με τον πολεμικό ανταποκριτή Ρίτσαρντ Μίερ. Ο άντρας αυτός ασκεί πάνω της μια τόσο δυνατή έλξη που της είναι αδύνατον να του αντισταθεί.
Ακόμα κι όταν έρχεται αντιμέτωπη με την προδοσία κι ο κόσμος της καταρρέει, η Κάρλα δεν μπορεί ν’ αφήσει πίσω της αυτή τη σχέση και να συνεχίσει τη ζωή της. Ακόμα και η πιο στενή της φίλη, η όμορφη και δυναμική Έιβριλ, δεν μπορεί να καταλάβει αυτόν το μυστηριακό σύνδεσμο που μοιάζει λες και τίποτα δεν μπορεί να τον σπάσει.
Όταν, όμως, έρχονται στο φως κάποιες κρυμμένες αλήθειες, η έλξη μετατρέπεται σε φόβο, και το ρίσκο σε πραγματικό κίνδυνο. Γιατί η Κάρλα έχει παγιδευτεί σ’ ένα παιχνίδι πάνω από τις δυνάμεις της, που μπορεί να της κοστίσει τη ζωή…
Από τις αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου στην ειδυλλιακή εξοχή του Σόμερσετ και την εξωτική Ζανζιβάρη, η Παράξενη Σαγήνη είναι μια ιστορία απόλυτου έρωτα και θανάσιμης απειλής, όπου η αγάπη και η τρυφερότητα αντιπαλεύουν το σκοτεινό πάθος σ’ έναν αγώνα δίχως όρια…
Η Σούζαν Λιούις γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, ώσπου το 1989, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων βιβλίων της, «A Class Apart» και «Dance While you Can», αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή. Μέχρι σήμερα έχει γράψει δεκαεννέα μυθιστορήματα και το αυτοβιογραφικό «Just One More Day». Μετά από πολλά χρόνια παραμονής στο Λος Άντζελες, τώρα ζει στο Γουίλτσιρ, ενώ ταξιδεύει πολύ συχνά σε όλο τον κόσμο αναζητώντας νέο υλικό για τα βιβλία της.

Συγγραφέας : Lewis Susan
Μεταφραστής : Σπυριδάκη Χριστίνα
Εκδότης : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-450-763-Χ
Σελίδες : 570
Σχήμα : 18χ12
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.83 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.