Παθήσεις της σπονδυλικής στήλης

Περιγραφή
Ένας απαραίτητος οδηγός αναφοράς για την εκτίμηση και θεραπεία ασθενών με παθήσεις στην αυχενική, θωρακική ή οσφυϊκή μοίρα.
Βασισμένο σε ένα σεμινάριο διδασκαλίας από τους δύο αναγνωρισμένους συγγραφείς στην ετήσια συνάντηση της αμερικάνικης ακαδημίας νευρολογίας, το βιβλίο αυτό παρέχει μια συμπυκνωμένη περιγραφή της ανατομίας, των νευρολογικών και κλινικών ευρημάτων των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Επίσης παρέχει συμβουλές για τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις, πότε αυτές πρέπει να γίνουν, και τις θεραπευτικές επιλογές, συντηρητικές ή χειρουργικές.
Περιγράφονται οι πιο συχνές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, συμπεριλαμβανομένου και του ταχέως εξελισσόμενου τομέα των επεμβάσεων ελάχιστης παρέμβασης της σπονδυλικής στήλης. Τονίζονται πιθανά διαγνωστικά και θεραπευτικά λάθη, όπως επίσης και συμβουλές για την προσέγγιση ασθενών που δεν βελτιώνονται ή επιδεινώνονται μετά από επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.
Το βιβλίο Παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης: Συντηρητική και Χειρουργική Θεραπεία είναι απαραίτητο για όλους τους επαγγελματίες αυτού του τομέα.

Συγγραφέας: Bartleson J. D., Deen H. Gordon
Μεταφραστής: Αθανασακόπουλος Μιχάλης, Κόλλιας Γεώργιος, Κουκούτση Αλεξάνδρα, Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος Κ.
Επιμελητής: Πνευματικός Σπύρος Γ.
Εκδότης: Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-6802-32-9
Σελίδες: 292
Σχήμα: 29χ21

Τιμή σε ιστοσελίδες: 113.74 €