Παζλ των προσωπικοτήτων

Περιγραφή
Δε θα ήταν πολύ πιο εύκολη η ζωή μας, αν μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους; Πώς όμως θα μπορούσαμε να επιτύχουμε αυτό το δύσκολο στόχο, τόσο στο χώρο της εργασίας μας όσο και στην καθημερινότητά μας; Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό προκειμένου να μπορούμε να διακρίνουμε την προσωπικότητα των ανθρώπων που μας περιστοιχίζουν και να εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη δυνατή συνεργασία μαζί τους.
Μέσα από πραγματικές καταστάσεις και διασκεδαστικές ιστορίες, οι ειδικοί σε θέματα προσωπικότητας Florence και Marita Littauer διδάσκουν εργοδότες και υπαλλήλους πώς θα καταφέρουν να διεκπεραιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποθέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο περιλαμβάνει:
– Τη σκιαγράφηση των τεσσάρων τύπων προσωπικότητας και πώς θα τους αναγνωρίσουμε στο χώρο της εργασίας μας.
– Τους τρόπους με τους οποίους θα κατανοήσουμε τις ξεχωριστές αυτές προσωπικότητες των ανθρώπων γύρω μας.
– Τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάλογα με τον τύπο προσωπικότητας των συναδέλφων μας.
Ανεξάρτητα από το είδος και το περιβάλλον της εργασίας μας, μπορούμε να ωφεληθούμε σημαντικά γνωρίζοντας πώς να επισημαίνουμε τις διαφορετικές προσωπικότητες των ανθρώπων που μας περιβάλλουν, να εκτιμάμε τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου -συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μας! -και να συνεργαζόμαστε με τον πλέον παραγωγικό τρόπο.Η Florence Littauer είναι συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων μεταξύ των οποίων και το «Προσωπικότητα συν» , που έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Πρόεδρος του CLASS Speakers, Inc. η Littauer ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μαζί με το σύζυγό της Fred διδάσκοντας θέματα συναισθηματικής υγείας σε σεμινάρια.
Ζει στο Cathedral City, της Καλιφόρνια.

Συγγραφέας : Littauer Florence, Littauer Marita
Μεταφραστής : Παπαδοπούλου Εύη
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-209-941-0
Σελίδες : 293
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.50 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.