Παίζοντας με τις έννοιες

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι μια πρωτότυπη μέθοδος για τις προμαθηματικές έννοιες μέσα από την ελληνική τέχνη και την ελληνική ιστορία.
Το παιδί αφού κατανοήσει τις έννοιες όπως π.χ. πάνω – κάτω, δεξιά – αριστερά, μεγάλο – μικρό κλπ., μετά μπορεί να παρατηρήσει την παράσταση και να εντοπίσει τις έννοιες αυτές.
Μέσα από την υπέροχη ποικιλία των έργων τέχνης από το 3000 π. Χ. μέχρι σήμερα, μπορεί το παιδί να παίξει το παιχνίδι των εννοιών μαζί με τους συμμαθητές του στο σχολείο αλλά και με όλη την οικογένεια.Η Γιούλα Δαβέρου γεννήθηκε στη Μεσσήνη. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1999 είναι διευθύντρια του δημόσιου νηπιαγωγείου Χαροκοπιού Μεσσηνίας. Είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων Socrates – Comenius 1. Έχει ειδικευτεί σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια για το ίδιο θέμα. Από το 1990 είναι μέλος του σεμιναρίου Μουσειακής Αγωγής της παιδαγωγού και συγγραφέως Σοφίας Γιαλουράκη.

Συγγραφέας : Δαβέρου Γιούλα Ν.
Εκδότης : Ελληνοεκδοτική
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-8458-14-5
Σελίδες : 63
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες, Μαθηματικά – Βιβλία για παιδιά, Τέχνη – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.38 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.