Πέρα από τα αντιβιοτικά

Περιγραφή
50 Τρόποι για την ενίσχυση της ανοσίας και την αποφυγή της χρήσης των αντιβιοτικών
“Καταπληκτικό βιβλίο! Ξεκάθαρο και προσιτό στον αναγνώστη. Αλλά κυρίως, είναι εξαιρετική η περιγραφή του πώς μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας τη διάγνωση των ασθενειών μας, να εντοπίσουμε την αιτιολογία τους και να γίνουμε εμείς θεραπευτές του εαυτού μας!”
(Άμπραμ Χόφερ, M.D., συγγραφέας του βιβλίου, “Ορθομοριακή Διατροφή”)
“Το Πέρα από τα Αντιβιοτικά είναι μια ηχηρή προειδοποίηση στον καταναλωτή: Αλλάξτε τη μικροχλωρίδα του οργανισμού με δικό σας ρίσκο! Οι χημικές λύσεις στα προβλήματα της ισορροπίας του εσωτερικού του οργανισμού σας είναι πάντοτε επικίνδυνες! Οι δόκτωρες Σμίτ, Σένερτ και Σμίθ τεκμηριώνουν ευρύτατα τους κινδύνους που ενέχει η κατάχρηση των αντιβιοτικών”.
(Μάρκ Λάππε, συγγραφέας του βιβλίου, “Όταν τα Αντιβιοτικά Αποτυγχάνουν”)
“Είναι πράγματι έξοχο το γεγονός ότι βλέπουμε μια τόσο κατανοητή προσέγγιση όσον αφορά την φροντίδα του ασθενούς εκ μέρους πεπειραμένων ιατρών οι οποίοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τους ασθενείς τους όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν στη χρήση ενδεχομένως τοξικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, χωρίς ταυτόχρονα να αρνούνται στους ασθενείς τους τη χρήση αποτελεσματικών φαρμακευτικών θεραπειών στις περιπτώσεις εκείνες όπου δεν υφίσταται κάποια προφανής εναλλακτική, στη βάση της διατροφής, λύση”.
(Δρ Στίβεν Ντέϊβις, συγγραφέας του βιβλίου, “Διατροφική Ιατρική”)

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Schmidt Michael A., Smith Lendon H., Sehnert Keith W.
Μεταφραστής: Ζαχαράκης Νίκος
Εκδότης: Ενάλιος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-536-374-7
Σελίδες: 487
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Υγεία
Σειρές: Ευ Ζην

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.33 €