Ο ύπνος βλάπτει σοβαρά τον έρωτα

Περιγραφή
Ο Γκάμπριελ Τζέικομπι πάσχει από αϋπνίες και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος: είναι ερωτευμένος με την Άλις, τη γυναίκα του αδελφού του. Κάθε νύχτα στριφογυρνά με τη σκέψη της, στο μυαλό του στήνονται ολόκληρα επεισόδια με πρωταγωνιστές τους δυο τους.
Όλα όμως αλλάζουν, όταν καταφτάνει από την Αμερική η αδελφή τής Άλις, η Ντίνα.
Γιατί να μην τα φτιάξει με μια γυναίκα που μοιάζει με το αντικείμενο του πόθου του; Μια παράξενη σχέση ξεκινά ανάμεσά τους. Τελικά η Ντίνα είναι ο αληθινός έρωτας ή ένα απλό υποκατάστατο;
Βασανιστικά ερωτήματα γυρίζουν στο μυαλό του Γκάμπριελ. Κι έχει ολόκληρο το βράδυ να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει με τον έρωτα…
Ο Ντέιβιντ Μπαντίλ είναι συγγραφέας και κωμικός. Από το 1991 και για τέσσερις σεζόν παρουσίαζε το πρόγραμμα «The Mary Whitehouse Experience» στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του BBC. Ακολούθησε η συνεργασία του με τον κωμικό Ρομπ Νιούμαν, ενώ υπήρξε συμπαραγωγός και παρουσιαστής των δημοφιλέστερων stand-up comedies στην ιστορία της αγγλικής τηλεόρασης.

Συγγραφέας : Baddiel David
Μεταφραστής : Κομπορόζος Βασίλης
Εκδότης : Εμπειρία Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-8196-63-9
Σελίδες : 320
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Διαδρομή στη Σύγχρονη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.31 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.