Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς

Περιγραφή
Το σύνθημά μας ήταν «κάθε μέρα, μια άλλη μέρα». Απέφυγε τις αβέβαιες υποσχέσεις, τις στενάχωρες σχέσεις και τις κάθε λογής δεσμεύσεις. Ήθελε ανοιχτούς δρόμους και ανοιχτούς λογαριασμούς.
Γραφίστρια στην εταιρία «Ευχή και Κατάρα», μια εταιρία «ανορθόδοξων» ευχετήριων καρτών, η εικοσιεννιάχρονη Τάνια Στίβενς απολάμβανε μια αμήχανη ηλικία: μεγάλη για να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της, μικρή για να καταθέσει τα όπλα.
Μια μέρα σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο ανακαλύπτει το Χάρτινο Κόσμο. Ένα βιβλίο που μυστηριωδώς περιγράφει τη ζωή της αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δε θα ήθελε να ξέρει. Είναι αλήθεια πως ο μεγάλος της έρωτας παντρεύτηκε και ζει ευτυχισμένος στο Σουόνσι; Θα χωρίσει τον Ρίτσαρντ για τον Καρλ; Η μητέρα της πράγματι απάτησε τον πατέρα της με τον καλύτερό του φίλο; Ο δικός της κόσμος, μια χαλαρή κρυψώνα βεβαιοτήτων, αρχίζει να μοιάζει με το χάρτινο κόσμο του βιβλίου. Πολύ μικρός για να χωρέσει τις αλήθειες που ξεχύνονται μπροστά της. Πολύ εύθραυστος για να αντέξει το βάρος μιας άλλης πραγματικότητας.Ο Ρόμπερτ Κρεγκ γεννήθηκε το 1963 στο Μπράντφορντ της Βρετανίας όπου και ζει. Εργάστηκε στα βρετανικά ταχυδρομεία για δεκαέξι χρόνια. «Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Συγγραφέας : Graig Robert
Μεταφραστής : Παπακωνσταντοπούλου Ουρανία
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-04-2399-7
Σελίδες : 389
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.56 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.