Ο υπεράνθρωπος

Περιγραφή
Το βιβλίο τούτου αξίζει να μεταφραστεί σε κάθε ξένη γλώσσα και να κυκλοφορήσει σε όλα τα σχολεία του κόσμου. Αυτό θα ανάψει τη φωτιά της αμφισβήτησης, της ρήξης και της επανάστασης των συνειδήσεων όλων των νεολαιών του κόσμου…
Με τη γνώση της άγνοιας θα γίνει το γκρέμισμα της σημερινής φαύλης και χωρίς ήθος κοινωνίας και θα ανοίξει ο δρόμος για μια καινούργια συμπαντική και πανανθρώπινη κοινωνία, μια κοινωνία της γνώσης, του ήθους, της αλήθειας, της αρετής, της ειρηνικής συμβίωσης όλων των ανθρώπων, των λαών και των πολιτισμών.
Ο άνθρωπος, φύσει, γνώσει και εντελεχεία, μπορεί να εξελίσεται από το ενθάδε “Είναι” στο εκείσε “ΣυνΕίναι” και εκείθεν στο επέκεινα “ΥπερΕίναι”, ήτοι στο “Απόλυτο Είναι”.Ο συγγραφέας Ιωάννης Καρακώστας είναι γέννημα της Ρούμελης, με νομική και πολιτική παιδεία. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία νομικού, πολιτικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. Της “Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών”. Από τις άλλες πνευματικές και συγγραφικές του δραστηριότητες τον έχει απορροφήσει ιδιαίτερα η φιλοσοφία, η ποίηση και το θέατρο. Έχει εκδόσει επτά (7) συλλογές ποιημάτων, εκ των οποίων το ποίημα του “Ο έρωτας του καλού και του αγαθού”, βραβεύτηκε στο 21ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και πεζογραφίας, έτους 2005.

Συγγραφέας: Καρακώστας Ιωάννης Μ.
Εκδότης: Δρόμων
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-8330-39-4
Σελίδες: 128
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Φιλοσοφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.35 €