Ο τετράγωνος γίγαντας

Περιγραφή
Ο τετράγωνος γίγαντας είχε όλα τα άχρωμα και τετράγωνα πράγματα που επιθυμούσε αλλά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.
Ο χρωματιστός χαρούμενος παπαγάλος του πρότεινε να ψάξει να βρει την ευτυχία και ο τετράγωνος γίγαντας αποφάσισε να ακολουθήσει την συμβουλή του.
Να την βρήκε άραγε;Η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο, το μεγάλο κάστρο της Κρήτης όπου κατοικεί και εργάζεται. Γράφει κυρίως για παιδιά, ποίηση, θέατρο, μυθιστόρημα. Είναι εικαστικός με ομαδικές, ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε διεθνείς Μπιενάλε. Ταξιδεύει στον παραμυθένιο κόσμο της τέχνης και του ονείρου, με πραμάτειες την αλήθεια της αγάπης των παιδιών, το χάρισμα της φύσης και την κληρονομιά της παράδοσης. Στις διαδρομές του ταξιδιού τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο 2006 του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός Καλοκαιρίνειου θεατρικού διαγωνισμού για το έργο της » Χάρισα » .Το 2011 με το πρώτο βραβείο Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου IΒΒY Κύπρου για το μυθιστόρημα της για παιδιά » Ο θησαυρός του λαβυρίνθου και η επτά σφραγίδες «.Το 2012 με το πρώτο βραβείο διεθνή διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού μονόπρακτου Συνδέσμου Θεατρικών Συγγραφέων Κύπρου.2010 πρώτο βραβείο Διεθνή εικαστικού διαγωνισμού οργάνωση Ρωσικό Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης κ.α. δημόσιου και ιδιωτικού φορέα. Είναι μέλος Ελληνικών και Διεθνών δικτύων τέχνης και πολιτισμού. Εργασίες της έχουν εκδοθεί, συμπεριληφθεί σε ανθολογίες, εικαστικά λευκώματα, εφημερίδες και περιοδικά τέχνης.

Συγγραφέας : Αργυράκη – Ασαργιωτάκη Θεοδοσία
Εικονογράφος : Αργυράκη – Ασαργιωτάκη Θεοδοσία
Εκδότης : Τριτά
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-99117-0-6
Σελίδες : 36
Σχήμα : 25χ21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.01 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.