Ο τάφος του Ιησού

Περιγραφή
Ο Τάφος του Ιησού περιλαμβάνει:
– Το χρονικό μιας πραγματικά αστυνομικής περιπέτειας που συνδυάζει την ιστορία, την αρχαιολογία και την πλέον σύγχρονη επιστήμη και αποκαλύπτει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από ένα μυστήριο 2000 ετών!
– Επιστημονικές λεπτομέρειες σχετικά με τις οστεοθήκες του οικογενειακού τάφου του Ιησού, στις οποίες δεν υπάρχει καμιά ακαδημαϊκή διαφωνία ούτε ως προς την προέλευσή τους, ούτε ως προς τις επιγραφές που φέρουν.
– Αποτελέσματα από τις πλέον εξελιγμένες εξετάσεις DNA που έγιναν σε υλικό το οποίο ελήφθη από τις οστεοθήκες του Ιησού και της Μαρίας Μαγδαληνής.
– Ένα ένθετο δεκαεξασέλιδο με εικόνες από το εσωτερικό του τάφο και των οστεοθηκών που βρέθηκαν εκεί από τους αρχαιολόγους in situ.
“Ο κύριος Τζεϊκομποβίτσι επιτυγχάνει με τρόπο αξιοθαύμαστο ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας καλός ιστορικός της αρχαιότητας: ξαναζωντανεύει την ιστορία”.
(New York Times)
“Ο Πελεγκρίνο είναι ο τέλειος άνθρωπος για τη Μεγάλη Οθόνη. Ονειρεύεται σε αιώνες, από τον περασμένο Οκτώβριο και προς τα πίσω, μέχρι και την εποχή της Μεγάλης Έκρηξης”.
(Τζον Λίοναρντ, Newsday)
“To υπέροχο αυτό βιβλίο που έγραψαν οι Σίμτσα Τζεϊκομποβίτσι και Τσάρλς Πελεγκρίνο, δεν παρατίθενται απλώς στοιχεία, αλλά ολόκληρη χιονοστιβάδα αποδείξεων. Η έρευνά τους αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο εβραϊκός τάφος του 1ου αιώνα που βρέθηκε στην Ταλπιότ της Ιερουσαλήμ το 1980, ανήκε στον Ιησού και στην οικογένειά του. Το πιο συναρπαστικό είναι, αυτό που καταμαρτυρούν τα λείψανα που βρέθηκαν μέσα στον τάφο, για τον Ιησού, για τον θάνατό του και για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία βρέθηκαν θαμμένα στον ίδιο τάφο. Το βιβλίο μοιάζει με συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα κι αυτό σημαίνει, ότι κάθε τόσο θα πρέπει να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας, ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία… ή μάλλον για μία απολύτως αληθινή ιστορία!”
(James Cameron, από τον Πρόλογο)Ο Σίμτσα Τζεϊκομποβίτσι είναι βραβευμένος με Emmy διευθυντής και παραγωγός ντοκιμαντέρ, συγγραφέας πολλών δημοσιευμάτων
και λέκτορας. Τα άρθρα του δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες σε όλον τον κόσμο, όπως στους New York Times και Los Angeles Times. Προσφάτως παρουσίασε στο History Channel το ντοκιμαντέρ “Ο Γυμνός Αρχαιολόγος”.

Συγγραφέας: Jacobovici Simcha, Pellegrino Charles
Εκδότης: Ενάλιος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-536-303-8
Σελίδες: 334
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Ιησούς Χριστός
Σειρές: Αρχαιολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.82 €