Ο πύργος των σκιών

Περιγραφή
Πολλά χρόνια πριν, σύμφωνα με μία άγνωστη ιστορία, ματαιόδοξα πνεύματα πολέμησαν με τους τρεις Θεούς, σε μια προσπάθεια να κυριαρχήσουν. Αποτέλεσμα ήταν να ηττηθούν, να εξοριστούν κάτω από τη γη και να σαπίζουν μέσα στην ακόρεστη κακία τους.
Όταν ένας εκδικητικός δαίμονας ελευθερώνεται, σπέρνει την καταστροφή και την κατάρα στη χώρα της Ελίνρι, πριν ξαναβυθιστεί στην άβυσσο της εξορίας του.
Ένα από τα παιδιά που επέζησαν, άντρας πια και μυημένος στη μαγεία, θέλει να εκδικηθεί φέρνοντας το δαίμονα στη γη, μέσα από τη μελέτη των πιο μαύρων τεχνών. Δεν μπορεί να υπολογίσει όμως την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει. Ένας αρχάριος μάγος, ένας βασανισμένος μαχητής και ένα νέο κορίτσι, έχοντας το αδάμαστο πνεύμα του πατέρα της, είναι η μοναδική ελπίδα να γλυτώσουν τον κόσμο τους από τα χείλη της αβύσσου.
Ο Drew C. Bowling είναι μαθητής κολλεγίου. Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1985 στο Μέρυλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξεκίνησε να γράφει, ενώ έκανε τη βασική εκπαίδευση στο σχολείο. Έγραφε διηγήματα μυστηρίου, γουέστερν και κωμικές περιπέτειες, με πρωταγωνιστές διαβολόπαιδα που τους άρεσε να προκαλούν μπελάδες. Όταν ήταν στο γυμνάσιο, ο Drew συνέχισε να γράφει διηγήματα ακόμα και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Μυστηρίου (στη χημεία), γουέστερν (στη βιολογία) και κωμικές ιστορίες (στην άλγεβρα). Μετά το πρώτο έτος φοίτησης ξεκίνησε να γράφει τον “Πύργο των Σκιών”. Στα χόμπι του είναι το σνόουμπορντ, το διάβασμα και τα ταξίδια. Μένει στο Μέρυλαντ.

Συγγραφέας: Bowling Drew C.
Μεταφραστής: Λιασκοβίτου Χριστίνα
Εκδότης: Μονόκερως Εκδοτική
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-98075-3-4
Σελίδες: 389
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.86 €