Ο πόλεμος

Περιγραφή
Κάτι βαρύ και σκληρό με χτύπησε από πίσω και έπεσα με τα χέρια και τα γόνατα στο δρόμο. Προσπάθησα να σηκώσω το κεφάλι μου, αλλά ο άνθρωπος με το μαχαίρι μού κόλλησε το μάγουλο στον πέτρινο δρόμο. Η φωνή δεν ήταν πιο δυνατή από ψίθυρο, ένας παγωμένος ψίθυρος μέσα στο σκοτάδι.
Ο Ντάβιν ποτέ δεν ήξερε να ξεχωρίζει τη γενναιότητα από την απερισκεψία, αλλά όταν προσπαθεί να σταματήσει το φίλο του τον Νίκο από το να ακολουθήσει το πεπρωμένο του, καταλαβαίνει πως έχει ξεπεράσει τα όρια.
Και τώρα η αδερφή του, η Ντίνα, βρίσκεται μπλεγμένη στα σχέδια του Νίκο. Το χάρισμα της Αισχύντρα μπορεί να λυγίσει μέχρι και τον πιο σκληροτράχηλο κακοποιό μόνο με ένα της βλέμμα. Αλλά, αντιμέτωπη με τον πιο επικίνδυνο εχθρό του Νίκο, η Ντίνα ξέρει πως αυτό δεν αρκεί…Η Lene Kaaberbol, συγγραφέας βιβλίων επιστημονικής φαντασίας έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια βιβλία σε όλο τον κόσμο. Μαζί με την Agnete Friis αποτελούν το καινούργιο εκρηκτικό δίδυμο της δανέζικης αστυνομικής λογοτεχνίας. Το ντεμπούτο τους «Το αγόρι στη βαλίτσα» κέρδισε το σημαντικότατο βραβείο Χάραλντ Μόενσεν, που απονέμεται από τη Δανέζικη Ακαδημία Αστυνομικής Λογοτεχνίας, το 2008, ενώ ήταν επίσης υποψήφιο για το βραβείο Glass Key καλύτερου αστυνομικού βιβλίου της Σκανδιναβίας.

Συγγραφέας : Kaaberbol Lene
Μεταφραστής : Γλυνάτσης Θέμελης
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-16-2963-7
Σελίδες : 427
Τόμος : 4
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές : Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους, Μυθιστορήματα Φαντασίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.