Ο πόλεμος ενάντια στο Matrix

Περιγραφή
Το βιβλίο-σοκ που οδήγησε 23.000 δραπέτες έξω από τη φυλακή στην οποία ζούμε.
Προσοχή: Αλλάζει την όραση του εαυτού και του κόσμου.Ο Παντελής Γιαννουλάκης ζει και γράφει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση, δοκίμια, συνεντεύξεις, πολλές μελέτες, και εκατοντάδες άρθρα, αρθρογραφώντας σε πολλά περιοδικά.
Είναι ο δημιουργός, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Strange», εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού «Μυστική Ελλάδα», και δημιουργός των εκδόσεων «Terra Nova». Υπήρξε ιδρυτής των εκδόσεων «Αρχέτυπο», αρχισυντάκτης των περιοδικών «Τρίτο Μάτι» και «Ανιχνεύσεις», και έχει εργαστεί ως σύμβουλος εκδόσεων για λογαριασμό πολλών εκδοτικών οίκων και περιοδικών, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε editor πολλών ανθολογιών, συντονιστής ερευνητικών και εξερευνητικών προγραμμάτων, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με θέματα του Μυστηρίου και του Φανταστικού, και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της «Ελληνικής Λέσχης του Φανταστικού», δημιουργός ραδιοφωνικών εκπομπών, μεταφραστής, μουσικός, περιηγητής, ομιλητής. Ασχολείται ένθερμα με τη φανταστική λογοτεχνία, τη σημειολογία, τη φιλοσοφία, τις εναλλακτικές κοσμοθεωρίες, τα μυστήρια του ανθρώπου και των κόσμων του.

Συγγραφέας : Γιαννουλάκης Παντελής Φ., Στάμκος Γιώργος, Καβακόπουλος Λουκάς, κ.ά.
Εκδότης : Αρχέτυπο
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-7928-67-9
Σελίδες : 272
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Μυστικισμός
Σειρές : Μυστική Βιβλιοθήκη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.97 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.