Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη!

Περιγραφή
Μια καινούργια περιπέτεια του Ξεφτέρη στο χωριό του Αϊ-Βασίλη θα σας συντροφέψει τα Χριστούγεννα! Ο Ξεφτέρης σας καλεί να επισκεφτείτε μαζί του το σπίτι του Άγιου Βασίλη, να βοηθήσετε το ξωτικό να φορτώσει τα δώρα στο έλκηθρο και να παίξετε μαζί πολλά παιχνίδια στο παγοδρόμιο και στο καρουζέλ. Και μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από τα μαγαζάκια με τα παιχνίδια, τα ζαχαρωτά και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φτιάξτε χαρούμενες καρτούλες για τους αγαπημένους σας, δημιουργήστε χειμωνιάτικες ζωγραφιές και συνθέστε χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το χιονισμένο χωριό του Αϊ-Βασίλη είναι γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις!
«Ο Ξεφτέρης στο χωριό του Αϊ-Βασίλη!, 1ο μέρος – έκδοση 1.0» είναι ένα προηγμένο εκπαιδευτικό προϊόν πολυμέσων, που απευθύνεται σε παιδιά κυρίως 3 έως 6 ετών και συνδυάζει με επιτυχία τη μάθηση και την ψυχαγωγία, μέσα από ένα αλληλεπιδραστικό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα. Το πρόγραμμα, με τρόπο πρωτότυπο και διασκεδαστικό, πραγματεύεται θέματα κυρίως Προσχολικής αγωγής και βοηθά στην ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών με παιχνίδια λογικής, μνήμης, παρατηρητικότητας και δημιουργικότητας όπως:
– αριθμοί 1-10
– γράμματα της αλφαβήτα
– χρώματα
– σχήματα
– δεξιά – αριστερά
– τοποθέτηση αντικειμένων στη σωστή θέση
– σύνθεση εικόνων
– αντικείμενα που δεν ταιριάζουν στην ομάδα
– συσχετισμός εικόνων
– ζευγάρια με όμοια αντικείμενα
– συμπλήρωση εικόνας
– σύνθεση ιστορίας
– αντικείμενα που δεν ταιριάζουν στην εικόνα.

Εκδότης : Siem
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-6850-19-6
Σελίδες :
Τόμος : 1
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Πολυμέσα (για παιδιά)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.22 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.