Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου

Περιγραφή
«Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου, Έκδοση 2.0» είναι η νέα ανανεωμένη έκδοση του εκπαιδευτικού παιχνιδιού σε CD-ROM, «Ο Ξεφτέρης και οι 12 θεοί του Ολύμπου». Το παιδί παρέα με τον Ξεφτέρη και τη Δροσάνθη επισκέπτεται τα παλάτια των 12 θεών του Ολύμπου. Γνωρίζεται με κάθε θεό χωριστά και μαθαίνει πλήθος χρήσιμες πληροφορίες από τα αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε παλάτι και από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που αφηγείται ο ίδιος θεός. Επιπλέον εμπεδώνει τις γνώσεις που αποκτά μέσα από διασκεδαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια.
Εκπαιδευτικό περιεχόμενο:
Η νέα αυτή έκδοση, περιέχει τα δύο νέα πρωτοποριακά εργαλεία της εταιρίας SIEM για γονείς και δασκάλους που συνδέονται με τους εκπαιδευτικούς της τίτλους:
α) το πρόγραμμα Προσθήκης / Επιλογής περιεχομένου (για την επιλογή των ερωτήσεων που θα εμφανιστούν και για προσθήκη και ηχογράφηση νέου περιεχομένου) και
β) το πρόγραμμα αξιολόγησης n-Tάξη για αξιολόγηση της προόδου του μαθητή στην διάρκεια του χρόνου (με βαθμολογία, λεπτομερή αναφορά αποτελεσμάτων, γραφικές παραστάσεις, βαθμό δυσκολία ανά άσκηση).
Τέλος, περιέχει 92 φύλλα εργασιών που βασίζονται στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού τίτλου, αναλυτικό εγχειρίδιο δασκάλου και δυνατότητα αναβάθμισης μέσω internet.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Siem
Έτος έκδοσης: 2000
ISBN: 960-8108-12-8
Σελίδες:
Κατηγορίες: Πολυμέσα (για παιδιά) – Μυθολογία
Σειρές: Οι Περιπέτειες του Ξεφτέρη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 27.37 €