Ο Νικ Μάρβελ και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς

Περιγραφή
«Ο Νικ Μάρβελ» είναι ένα «μυθιστόρημα», όμως ένα «μυθιστόρημα» αλλιώτικο από τ’ άλλα.
Είναι γραμμένο για παιδιά, αλλά, όπως λέει κι ο μεταφραστής του, για παιδιά από 9 μέχρι και 99 ετών.
Είναι γραμμένο για τα παιδιά της γενιάς αυτής και μέσα σ’ αυτό, τα νέα παιδιά μπορεί να συναντήσουν τον εαυτό τους, με τα καλά του και την ασχήμια του κι ίσως στο τέλος να θελήσουν ν’ αξιοποιήσουν τα καλά.
Ο «Νικ Μάρβελ» είναι ένα «μοντέρνο» βιβλίο, που μιλά στα σημερινά παιδιά στη γλώσσα τους, στη γλώσσα, που αυτά καταλαβαίνουν και μέσα από τη γλώσσα αυτή περνά κάποια άλλα πράγματα, που τα σημερινά παιδιά ίσως δεν άκουσαν ποτέ κι ίσως δεν φαντάζονται καν ότι υπάρχουν.
Ο «Νικ Μάρβελ» γράφτηκε για σένα και για το παιδί σου, αλλά ειδικά γράφτηκε για το παιδί του «γείτονα» κι εσύ καλείσαι τώρα να του το προσφέρεις.
Κάποια από τα γεγονότα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο «μύθο» είναι φανταστικά, κάποια άλλα όμως όχι, κι από εσένα εξαρτάται να βρεις τελικά την άκρη. Αξίζει να το διαβάσεις το «μυθιστόρημα» αυτό. Θα σου λύσει πολλά ερωτήματα, πριν σου δημιουργήσει καινούργια.

Συγγραφέας : Johnes Mark Elias
Μεταφραστής : Μηλιώνης Ιωάννης Κ.
Εκδότης : Ιδιωτική ΈκδοσηΜηλιώνης Ιωάννης Κ.
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-93-1593-3
Σελίδες : 256
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές : Το Παιδικό Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.48 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.