Ο νέος άνθρωπος

Περιγραφή
Αισθάνεστε μερικές φορές ότι έχετε μείνει στάσιμοι; Ότι έχετε δυσκολία να πάρετε αποφάσεις και δεν μπορείτε να ελέγξετε την ζωή σας;
Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σας υπάρχει ένας «κρυμμένος εχθρός», που δουλειά του είναι να σαμποτάρει και να σταματάει την εξέλιξή σας. Είναι τόσο καλά κρυμμένος που κανείς δεν κατάφερε να τον ανακαλύψει. Η ανάλυση μνήμης μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να απαλλαγείτε μια για πάντα από αυτόν τον «κρυμμένο εχθρό» .
Η ανάλυση μνήμης σας προσφέρει έναν πρακτικό οδηγό αυτοβελτίωσης, στόχος του οποίου είναι κάθε άνθρωπος να εξελιχθεί σε έναν νέο άνθρωπο που θα κατακτήσει την απόλυτη ευτυχία.
Κάθε άνθρωπος έχει δυνατότητες που δεν έχει διανοηθεί ποτέ. Χρησιμοποιεί μόνο ελάχιστες από αυτές. Ένα μικρό μέρος της μνήμης του, ένα ελάχιστο μέρος της δυνατότητάς του να αναπτυχθεί και ένα μικρό μέρος της λογικής του.Ο Σταύρος Τζαμτζής είναι ψυχολόγος. Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο τμήμα ψυχολογίας (Α.Π.Θ.). Έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τη μελέτη κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Η συμπροφορά, ο τρόπος σκέψης, τα συναισθήματα, η ευτυχία και τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων είναι μερικά από τα θέματα τα οποία έχει παρουσιάσει σε ομιλίες και άρθρα του.
Η βασική θεραπευτική του στάση είναι η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του. Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει μια έμφυτη τάση να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο που να προάγει τον εαυτό του και την κοινωνία. Συμφωνεί με απόψεις άλλων ψυχολόγων και επιστημόνων όπως του Rogers, του Maslow και του Sullivan, που υποστηρίζουν ότι “η βασική κατεύθυνση του οργανισμού είναι προς τα εμπρός”.
Σημαντικότεροι σταθμοί στην διαδρομή του ήταν:
Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Ψυχολογίας
Εκπαιδεύτηκε στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση του Carl Rogers καθώς και στην focusing προσέγγιση του Eugene Gendlin στο Ελληνικό Κέντρο Προσωποκεντρικής και focusing βιωματικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος ομιλιών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Έχει δώσει διαλέξεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.
Είναι μέλος του:
Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου
Focusing Institute, της Νέας Υόρκης

Συγγραφέας: Τζαμτζής Σταύρος
Εκδότης: Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-5163-48-9
Σελίδες: 120
Σχήμα: 23χ16
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.13 €