Ο μυστικός τύπος της εθνικής αντιστάσεως στη Βόρεια Ελλάδα

Περιγραφή
Ο Μανώλης Κονδυλάκης γεννήθηκε, σπούδασε και εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημοσιογράφος, μελετητής της Ιστορίας και δίδαξε επί 20 χρόνια μαθήματα δημοσιογραφίας.
Οι έρευνές του περιστρέφονται σε θέματα Ιστορίας της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Πήρε μέρος σε επιστημονικά συνέδρια με πρωτότυπες ανακοινώσεις για τον Τύπο, ενώ δημοσίευσε σε περιοδικά και εφημερίδες διάφορα σχετικά μελετήματα και κυκλοφόρησαν σε βιβλία τα δημοσιογραφικά του μαθήματα.
Το υλικό για την «Εφημεριδογραφία της Θεσσαλονίκης» άρχισε να συγκεντρώνεται πριν από 15 χρόνια, με έρευνες κυρίως εκτός της Θεσσαλονίκης, ταξινομείται δε για να καλύψει την περίοδο μέχρι τη σημερινή εποχή.
Ο Α΄ τόμος της «Εφημεριδογραφίας της Θεσσαλονίκης – Τουρκοκρατία» τιμήθηκε με βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Για τους τρεις τόμους της «Εφημεριδογραφίας της Θεσσαλονίκης» τιμήθηκε το 2004 με το χάλκινο «Μετάλλιο της Πόλης» από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγγραφέας : Κανδυλάκης Μανώλης
Εκδότης : University Studio Press
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-12-1472-0
Σελίδες : 142
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Ελλάς – Ιστορία – 1940-, Εφημερίδες – Ελλάς
Σειρές : Ιστορία και Πολιτισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.72 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.