Ο μοιραίος χάκερ

Περιγραφή
Ένας ιδιοφυής χάκερ, ο Θεοφάνης, σε μια προσπάθειά του να εισχωρήσει στους υπολογιστές της ΝΑΣΑ, βρίσκεται τυχαία στα αρχεία κάποιου άγνωστου αλλά πανίσχυρου υπολογιστή. Το μυαλό του ξαφνικά πλημμυρίζει από άπειρες πληροφορίες. Μετά από ύπνωση ο ψυχίατρος καταφέρνει να αποσπάσει μερικές γνώσεις από το υποσυνείδητό του που αναφέρονταν στα γνωστά μηνύματα -τα χαραγμένα στο χρυσό δίσκο τού Βόγιαζερ. Μετά από πολλές έρευνες, ο Θεοφάνης και οι φίλοι του διαπιστώνουν ότι ο υπολογιστής που παραβίασε δεν ήταν αυτός του Βόγιαζερ, αλλά κάποιος άλλος.
Τότε ξεκινάει μια μυστική προσπάθεια του Θεοφάνη να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες τού άγνωστου υπολογιστή και πολύ γρήγορα -μέσα από μια ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη- καταλήγει να συνομιλεί με έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται ως «φίλος».
Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Με τη συμμετοχή τού άγνωστου «φίλου» εκτυλίσσονται σπουδαία γεγονότα που, μέσα από απίθανες διαδρομές, οδηγούν σε καταιγιστικές εξελίξεις.Ιατρός, συγγραφεύς, ζωγράφος. Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1932. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικεύτηκε στην παιδιατρική και μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο. Έγινε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκησε την παιδιατρική επί 35 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στο ΕΣΥ.
Έχει γράψει επιστημονικές εργασίες, διηγήματα και μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας και κυρίως ιστορικά μυθιστορήματα.
Σαν ζωγράφος ο Νικίας Λειβαδάς έχει στο ενεργητικό του 5 ατομικές εκθέσεις από το 1993 και ενεύθεν, τρεις στην Αθήνα μια στην Σπάρτη και μια στην Λευκωσία. Έλαβε μέρος και σε 2 ομαδικές εκθέσεις.
Έργα του:
Επιστημονικής φαντασίας
– Η μαύρη σφαίρα
– Αναπόφευκτη κρίση
– Το σάλπισμα του παραδείσου
– Οι τρεις επισκέπτες
– A voice from the future
Ιστορικά μυθιστορήματα
– Κάκα Καράκα Καρ
– Αλέξανδρος Φιλίππου
– Σταυροφόροι Σταυρωτήδες και η Δεσποσύνη της Κύπρου
– Ο φίλος μου ο Σωκράτης
– Αγνοούμενος στη Σμύρνη
Επιστημονικές εργασίες
– Ιατρικές εργασίες σε συνέδρια και δημοσιεύσεις
– Ηomo sapiens, sapiens: Ποιος είσαι;

Συγγραφέας : Λειβαδάς Νικίας Ι.
Εκδότης : Λεξίτυπον
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-597-005-8
Σελίδες : 234
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.15 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.