Ο Μαστοράκος: Η οικογένεια Φτιάξτο μαθαίνει να μοιράζεται

Περιγραφή
Σήμερα είναι ο μεγάλος αγώνας και ο Μαστοράκος με τα εργαλεία βοηθάνε το μικρό Πέπε να φτιάξει ένα αυτοκίνητο. Ο κύριος Φτιάξτο και τα δίδυμα ανίψια του, Λάιλ και Λέλαντ, θα συμμετέχουν κι αυτοί στον αγώνα. Τα δίδυμα χρειάζονται τη βοήθεια του Μαστοράκου και των εργαλείων κι έτσι μαθαίνουν τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Θα καταφέρουν όμως ο Μαστοράκος και τα εργαλεία να βοηθήσουν τον Λάιλ και τον Λέλαντ και να προλάβουν να φτιάξουν και το δικό τους αυτοκίνητο;
Ο Μαστοράκος με τη βοήθεια των φίλων του των εργαλείων προσφέρει στα παιδιά της προσχολικής-πρωτοσχολικής ηλικίας ένα νέο τρόπο επίλυσης προβλημάτων, μέσα από το δημιουργικό κόσμο των κατασκευών-επισκευών και της ομαδικότητας. Παράλληλα, οι ευχάριστες ιστορίες διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους, εξοικειώνοντάς τους με την ελληνική γλώσσα αλλά και ορισμένες απλές λέξεις της αγγλικής.
Κάθε ιστορία περιέχει μία πρακτική αλλά και μία συναισθηματική πρόκληση, καλλιεργώντας στα παιδιά την αξία της βοήθειας, της προσπάθειας και της συνεργασίας.

Εκδότης : Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-19-0546-4
Σελίδες : 24
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Disney: Ο Μαστοράκος

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.81 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.