Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας

Περιγραφή
Το βιβλίο προορίζεται να καλύψει το πρώτο επίπεδο κατάρτισης της φωτογραφικής σπουδής. Σκοπός του είναι να δώσει στον αρχάριο, με απλό και μεθοδικό τρόπο, μια γενική γνώση για να μπει στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, ακολουθώντας τα παραδείγματα που αναπτύσσονται στις τεχνικές σύνθεσης και λήψης.
Η προσέγγιση βασίζεται σε τρία μέρη:
Α) Θεωρητική,
Β) Τεχνική και Τεχνικές και
Γ) Εφαρμογές.
Όλα τα κεφάλαια συνοδεύονται από επιλεγμένες φωτογραφίες των σπουδαστών μας, συναδέλφων καθηγητών και του συγγραφέα. Οι φωτογραφίες σ’ αυτό το βιβλίο αποσκοπούν να ενθαρρύνουν τον αναγνώστη να υλοποιήσει τις δικές του λήψεις. […]
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)Ο Σπύρος Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1949 στη Ζάκυνθο. Εκεί τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Το 1962, μετά το θάνατο του πατέρα του, μετανάστευσαν στην Αθήνα όπου παρακολούθησε μαθήματα σε τεχνική σχολή μηχανουργών. Το 1965 έφυγε για το Μόντρεαλ του Καναδά. Εκεί αποφάσισε το 1969 να σπουδάσει μηχανολόγος και γράφτηκε στο Dawson College. Μετά την αποφοίτησή του το 1972, οι πολιτικές του ανησυχίες τον οδηγούν στο Concordia University απ’ όπου αποφοίτησε το 1975 από το Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών.
Από το 1977 ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με την αγαπημένη του φωτογραφία.

Συγγραφέας: Σκιαδόπουλος Σπύρος
Εκδότης: Ακαδημία Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-88837-2-5
Σελίδες: 239
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Φωτογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.46 €