Ο μάνατζερ του δεξιού εγκεφάλου

Περιγραφή
Η έννοια του δεξιού εγκεφάλου – της διαισθητικής, δημιουργικής πλευράς του εγκεφάλου, σε αντιδιαστολή προς τη λογική αριστερή πλευρά του- έχει σαρώσει τον κόσμο της υγείας, των σπορ, της δημιουργικότητας και της μάθησης. Τώρα, αυτός ο νέος τρόπος σκέψης φτάνει και στον τομέα του μάνατζμεντ.
Στον Μάνατζερ του Δεξιού Εγκεφάλου, ο Δρ. Harry Alder περιγράφει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεξιό εγκέφαλο, για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας, να αυξήσετε τις ικανότητές σας ως μάνατζερ και να πετύχετε μεγαλύτερη επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Ελέγχοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, μπορείτε κυριολεκτικά να ελέγξετε την πραγματικότητα.
Οι τεχνικές που αποκαλύπτονται στο βιβλίο είναι πολύ απλές – αλλά και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Διαβάστε το Μάνατζερ του Δεξιού Εγκεφάλου και ανακαλύψτε τις πλήρεις δυνατότητές σας!
Ο Harry Alder είναι επιχειρηματίας, που συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες για την εκπαίδευση καλύτερων μάνατζερ.. Η πολύχρονη εμπειρία του ως μάνατζερ, ανεξάρτητου επιχειρηματία, συμβούλου, προγυμναστή σχολών διοίκησης επιχειρήσεων και καλλιτέχνη, του δίνει μοναδικά προσόντα για να παρουσιάσει τα μυστικά της σκέψης του δεξιού εγκεφάλου με τρόπο που να είναι κατανοητός από τους μάνατζερ. Είναι δημοφιλής παρουσιαστής σεμιναρίων και βασικός ομιλητής σε συνέδρια. Έχει γράψει πολλά βιβλία για το νευρογλωσσικό προγραμματισμό και τη κέψη του δεξιού εγκεφάλου, ανάμεσα τους και τα “Εξασκήστε τον εγκέφαλο σας”, “Σκέφτεστε σαν ηγέτης” και “Νευρογλωσσικός προγραμματισμός: η νέα τέχνη και επιστήμη για να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε”.

Συγγραφέας: Alder Harry
Μεταφραστής: Μπαρουξής Γιώργος
Επιμελητής: Χατζηγεωργίου Νίκος Κομνηνός
Εκδότης: Αλκυών
Έτος έκδοσης: 1999
ISBN: 960-326-046-0
Σελίδες: 227
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Ψυχολογία
Σειρές: Αυτοβελτίωση – Επιτυχία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.07 €