Ο λησμονημένος λαός

Περιγραφή
“Μοζές!” φώναξε ο Τζο. “Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι της”. Όμως ο Ιππότης του Ήλιου ξύστηκε πίσω από το αυτί του. “Ε, ναι, σίγουρα είμαστε. Όμως είμαστε και πειρατές”. “Όχι, εγώ είμαι πειρατίνα”, τον έκοψε η Χάννα. “Και μεταξύ πειρατών η φιλία δε σημαίνει τίποτα”.
Η Χάννα, ο Βιλ, ο Τζο κι ο Μοζές τα κατάφεραν: Έχουν στην κατοχή τους το πολύτιμο Ρόδο και ξεκινούν για το μυστηριώδες νησί του λησμονημένου λαού. Εκεί βρίσκεται ο θησαυρός που όλοι αναζητούν. Όμως το κυνήγι του αποδεικνύεται πολύ δύσκολο. Και όχι μόνο επειδή ο Ταλεϋράνδος τους ακολουθεί. Η Αβαΐκου, η μικρή βασίλισσα του νησιού, έχει κι εκείνη τα σχέδιά της: Θέλει να εξαφανίσει το νησί με τους κατοίκους του μια για πάντα σε έναν άλλο κόσμο – και έτσι να κρύψει παντοτινά το μαγικό θησαυρό που δίνει σε όποιον τον κατέχει αφάνταστη δύναμη. Όμως η Χάννα και ο Βιλ δε θα ήταν πραγματικοί πειρατές αν άφηναν τα πλούτη να χαθούν μέσα από τα χέρια τους!
Όταν ο Ταλεϋράνδος και οι ορδές των πειρατών επιτίθενται στο νησί, οι δυο τους πρέπει να αποφασίσουν ποιανού το μέρος θα πάρουν, αλλά και πώς θέλουν οι ίδιοι να ζήσουν.
Ετοιμαστείτε για την πιο συναρπαστική πειρατική περιπέτεια!O Γιοακίμ γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και Φιλοσοφία, καθώς και στην Ανώτατη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών. Έχει εργαστεί ως εικονολήπτης και σεναριογράφος για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Συγγραφέας: Masannek Joachim
Μεταφραστής: Τσιαβού Λίλιαν
Εκδότης: Κέδρος
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-04-4608-3
Σελίδες: 264
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Οι Πειρατές Χόνκι Τόνκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.80 €