Ο κύριος Μάνος Μόνος

Περιγραφή
Ο κύριος Μάνος είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και έχει αφιερωθεί εντελώς στη δουλειά του. Η ζωή του ανατρέπεται όταν χάνει τα δύο πολυτιμότερα γι’ αυτόν πράγματα: τη δουλειά του και τον υπολογιστή του. Έτσι από κύριος Μάνος γίνεται σιγά σιγά κύριος Μάνος Μόνος.
Μια τρυφερή ιστορία που περιγράφει τη σύγχρονη αποξένωση των ανθρώπων λόγω της εργασίας αλλά και την αγωνία τους να έρθουν πιο κοντά.
Μέσα από το παραμύθι προσεγγίζεται η κοινωνική διάσταση των μαθηματικών.
Το βιβλίο περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες με τον κύριο Μάνο, για το σχολείο ή το σπίτι.Η Ασπασία Βασιλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νηπιαγωγός στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2005 διδάσκει στη δημόσια εκπαίδευση και ασχολείται κυρίως με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων (“Η περιβαλλοντική εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο”, 2008, εκδ. Κέδρος, “Η Δημιουργική Γραφή στο Δημοτικό σχολείο”, 2009, εκδ. Κέδρος). “Ο κύριος Μάνος Μόνος” είναι το πρώτο της παραμύθι.

Συγγραφέας: Βασιλάκη Ασπασία
Εικονογράφος: Γρίβας Βασίλης
Εκδότης: Κέδρος
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-04-4125-1
Σελίδες: 48
Σχήμα: 21χ21
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
Σειρές: Εκπαιδευτικά Παραμύθια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.73 €