Ο κύριος Έξαλλος

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό δεν καταφέρεται εναντίον των αγροτών, αγροφυλάκων, αγωνιστών και δημιουργών της υπαίθρου. Οι παραπομπές στα επαγγέλματα αυτά και στις ιδιότητές τους έχουν αλληγορικό χαρακτήρα και στόχο έχουν την απόδοση πολιτικών καταστάσεων και όχι τη γελοιοποίηση αυτών των αγωνιστών. Η εικόνα της κατάμεστης από σοβαρά προβλήματα ελληνικής αγροτιάς ενισχύεται παρά προσβάλλεται -κατά τη γνώμη μου- από το περιεχόμενο του βιβλίου.
Τα πρόσωπα και οι ιστορίες που ακολουθούν εναλάσσονται από το πραγματικό στο μυθικό, ανάλογα με την κρίση του αναγνώστη. Οι ήρωες-πρωταγωνιστές είναι ήρωες της καθημερινότητας, ήρωες της εξουσίας.
[…] (από τον πρόλογο)Ο Φώτης Παπαγεωργίου έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέση την οποία ανέλαβε έπειτα από μακρά πορεία σε επιχειρησιακές Υπηρεσίες πρώτης γραμμής της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι κάτοχος τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου από το Πανεπιστήμιο St. Andrews του Ην. Βασιλείου, με εξειδίκευση σε θέματα Ριζοσπαστικοποίησης και Διεθνούς Τρομοκρατίας.

Συγγραφέας : Παπαγεωργίου Φώτης
Εκδότης : Άκρον
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-86902-6-9
Σελίδες : 220
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.94 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.