Ο κλώνος κι εγώ

Περιγραφή
Ύστερα από δεκατρία χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Στέφανι ένιωσε το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της, όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Ξαφνικά βρέθηκε μόνη. Έπειτα από προσπάθειες μηνών να βρει λίγη αγάπη στον άγριο κύκλο των αδέσμευτων αντρών της Νέας Υόρκης, ήταν έτοιμη να παραιτηθεί και να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα αφοσιωνόταν στο μεγάλωμα των δύο υπέροχων παιδιών της, όταν ένα ταξίδι στο Παρίσι, που αποφάσισε εντελώς ξαφνικά, άλλαξε τα πάντα.
Τον γνώρισε στο ξενοδοχείο. Ο Πίτερ Μπέικερ ήταν ένας πολύ όμορφος επιχειρηματίας υψηλής τεχνολογίας. Η Στέφανι ήταν σίγουρη ότι κι αυτή η σχέση δε θα τραβούσε. Αλλά προς μεγάλη της έκπληξη, ήρθε σε επαφή μαζί της όταν γύρισαν στη Νέα Υόρκη. Και στο νοικιασμένο εξοχικό σπίτι στο Λόνγκ Άιλαντ, που μοιραζόταν με τα παιδιά της, άρχισε για τη Στέφανι μια παράξενη και κωμικοτραγική περιπέτεια που δεν είχε φανταστεί ούτε στα πιο απίθανα όνειρά της.Η Ντάνιελ Στιλ γεννημένη στη Νέα Υόρκη το 1947, είναι, σε πάνω από ογδόντα συνεχή μυθιστορήματα, η πιο πολυδιαβασμένη συγγραφέας σε όλο τον κόσμο. Το έργο της περιλαμβάνει τα: «Wings», «The gift», «Accident», «Vanished», «Mixed blessings», «Jewels», «No greater love», «Message from Nam», «Daddy», «Star», «Zoya», «Kaleidoscope», «Wanderlust» και «Secrets». Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 47 χώρες και 28 γλώσσες. Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Έχει εννέα παιδιά και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού.

Συγγραφέας : Steel Danielle
Μεταφραστής : Κοκκίνου Βασιλική
Εκδότης : Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-406-458-4
Σελίδες : 182
Σχήμα : 18χ12
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : The Best in Pocket

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.24 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.