Ο κήπος με τα παραμύθια

Περιγραφή
[…] Τα παραμύθια που περιλαμβάνονται συγκεντρωμένα σ’ αυτό τον τόμο, δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 50 ανάκατα με ποιήματα και παραμύθια άλλων εκκολαπτόμενων μαζί με μένα συγγραφέων, όλα με ψευδώνυμα σε τρεις τόμους δυσεύρετους πια σήμερα.
Έτσι κάθε φορά που πήγαινα ν’ αγοράσω βιβλία για τα εγγόνια μου 7 και 9 χρονών οι τίτλοι των δικών μου παραμυθιών, οι ήρωες και οι περιπέτειές τους, περνούσαν από μπροστά μου σαν κινηματογραφική ταινία και μου ζητούσαν να τα φέρω στο φως, να ενωθούν με άλλα παιδιά, στο θαυμαστό κόσμο της φαντασίας, μεσ’ από την ανάγνωση και την ψυχαγωγία.
(Έλλη Γιαννοπούλου, απόσπασμα από τον πρόλογο)
Η Έλλη Γιαννοπούλου γεννήθηκε στο Αγρίνιο όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Ζει στην Αθήνα. Συνταξιούχος του Δημοσίου (Υπουργείο Οικονομικών). Παρακολούθησε σεμινάρια λογοτεχνίας με τον Νίκο Φωκά (ΧΕΝ) και στο Κολλέγιο Αθηνών, σημειολογία με τον Δημήτρη Τσατσούλη και λογοτεχνία με τους Σπύρο Τσακνιά και Στέφανο Ροζάνη.

Συγγραφέας : Γιαννοπούλου Έλλη
Εκδότης : Δαμασκός
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN :
Σελίδες : 85
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Παραμύθια, Ελληνικά – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.45 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.