Ο δρόμος του γυρισμού

Περιγραφή
Συναντήθηκαν σε μια ερημιά της Σκοτίας, καθώς ζύγωνε μια χειμωνιάτικη καταιγίδα. Ήταν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά ένιωσαν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον.
Η Ίντια Μόνκριφ, βυθισμένη στη θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας της, αγωνίζεται να κρατήσει το πατρικό της σπίτι, το επιβλητικό Ντάνμπαρ Χάουζ. Κι ο Τζακ Μπιουκάναν, ο Αμερικανός επιχειρηματίας που, μαγεμένος από την άγρια ομορφιά της περιοχής, βλέπει την έπαυλη σαν μια εξαιρετική επαγγελματική επένδυση.
Θα τους ενώσει ένας κοινός στόχος κι ένα φλογερό ερωτικό πάθος. Ωστόσο, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ακολουθούν αποξενώνουν τους δυο εραστές, καθώς και οι δύο διεκδικούν απεγνωσμένα κάτι που κανείς τους δεν θέλει να χάσει. Αλλά τα οικογενειακά μυστικά κι ένας φόνος που στοιχειώνουν εδώ και διακόσια χρόνια το Ντάνμπαρ έχουν καταδικάσει στην εγκατάλειψη και τη μοναξιά πάρα πολλές ψυχές. Και τώρα, μόνο η αγάπη μπορεί να φωτίσει το δρόμο του γυρισμού και να φέρει τη λύτρωση…
Από τους καταπράσινους λόφους της Σκοτίας ως την εξωτική γοητεία του Μπουένος Άιρες και την καυτή ατμόσφαιρα του Μαϊάμι, “Ο δρόμος του γυρισμού” είναι μια ιστορία για την αγάπη και το χρήμα, την αφοσίωση και τη δύναμη. Και για τα θαμμένα μυστικά που αρνούνται να ξεχαστούν.Η Σκοτσέζα συγγραφέας Φιόνα Χουντ – Στιούαρτ ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή από τη μέρα της γέννησής της. Σπούδασε στην Ελβετία, στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη και έχει ζήσει για αρκετά χρόνια στο Μπουένος Άιρες, όπου ασχολήθηκε ως επειχειρηματίας με το χώρο της μόδας, και στη συνέχεια στη Νότια Φλόριντα. Μιλά με ευχέρεια εφτά γλώσσες και αντλεί υλικό για τα μυθιστορήματά της από τις προσωπικές της εμπειρίες από τον κόσμο της αριστοκρατίας, των μεγάλων επιχειρήσεων και του διεθνούς τζετ-σετ. Σήμερα ζει στην Ελβετία, αλλά επιστρέφει συχνά στη Σκοτία και στη “φαζέντα” της στη Βραζιλία, όπου εκτρέφει άλογα. Το πρώτο βιβλίο της που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τα “Mira” ήταν : “Ο δρόμος του γυρισμού”.

Συγγραφέας: Hood – Stewart Fiona
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-620-068-Χ
Σελίδες: 416
Σχήμα: 19χ12
Κατηγορίες: Σκοτσέζικη πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Silk

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.14 €