Ο διάσημος Νικόλας Άσιμος

Περιγραφή
Ο Δημήτρης Μπαγέρης κατάγεται από την Αρκαδία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και σε μεταπτυχιακό επίπεδο Διοίκηση Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Από νεαρός φοιτητής άρχισε να συγκεντρώνει υλικό για τη λεγόμενη γενιά του ’30 και ιδιαιτέρως για το ζωγράφο-ποιητή Νίκο Εγγονόπουλο. Εργασίες του για τον Εγγονόπουλο αλλά και συνομιλίες του με ανθρώπους της μουσικής, του θεάτρου και του πνεύματος έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά («Καθημερινή», «Οδός Πανός», «Νέα Σκέψη», «Best Seller», «Διαβάζω», «Γράμματα και Τέχνες»).
Το 1997 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Δημήτρης Χορν», που ήταν βασισμένο πάνω σε υλικό που αναζήτησε επί σειρά ετών στα ράφια των παλαιοβιβλιοπωλείων. Τον Απρίλιο του 1999 κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του «Ο διάσημος Νικόλας Άσιμος», με πλούσιο αρχειακό υλικό, φωτογραφίες, χειρόγραφα, αποκόμματα εφημερίδων κ.ά.

Συγγραφέας : Μπαγέρης Δημήτρης
Εικονογράφος : Μήτσικας Χρήστος
Εκδότης : Οδός Πανός
Έτος έκδοσης : 1999
ISBN : 960-7716-37-Χ
Σελίδες : 109
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μουσικοί – Ελλάς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.40 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.