Ο Δημήτρης και η Φιφή με διδάσκουνε γραφή… μέσα από τη διατροφή

Περιγραφή
Το παιδί καλείται να μάθει τους αριθμούς, ενώ παράλληλα μαθαίνει και βασικές αρχές διατροφής ζωγραφίζοντας και παίζοντας με βοηθό την κυρία Διατροφή ενώ παράλληλα προτείνονται και τρόποι ψυχαγωγίας-κατασκευές και άλλα από την βοηθό Φιφή.
Το βοήθημα αυτό περιλαμβάνει και βοήθεια για τον γονιό- εκπαιδευτή.Η Βασιλική Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Φλώρινα. Έζησε και μεγάλωσε στο Αμμοχώρι, ένα χωρίο της ακριτικής Φλώρινας. Πέρασε εκεί όμορφα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Με καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και αγάπη προς τις τέχνες, διασκέδασε τη ζωή της. Αργότερα και μετά το σχολείο, επέλεξε να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στο ΑΤΕΙ-Θ. Έγινε διαιτολόγος-διατροφολόγος. Έκανε την πρακτική άσκηση της στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Έμεινε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε σαν διαιτολόγος. Παντρεύτηκε τον Βασίλη και έκανε δύο παιδιά. Την Αννέτα και τον Αμβρόσιο. Αργότερα άνοιξε το διαιτολογικό της γραφείο και εργάζεται ως σήμερα σε αυτό. Ανήσυχη από μικρή, ψάχνει τρόπους για να διδάξει τις γνώσεις που έχει, σε όποιον χρειαστεί τη βοήθειά της. Θέλει να μάθει τους ανθρώπους να διατρέφονται σωστά! Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Τεχνολόγων Διατροφής, Μέλος της επιστημονικής ομάδας-Διατροφή- Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, του Συνδέσμου Θηλασμού La leche league Ελλάδος, του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και τόσα άλλα. Με πολλές συμμετοχές της σε συνέδρια διατροφής και υγείας.
Έχει επαγγελματική εξειδίκευση στην Άνοια και Τρίτη Ηλικία, (Ελληνική Εταιρία Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών). Είναι εθελόντρια σε διάφορους συλλόγους- συνδέσμους, Ενώ δηλώνει πως το κύριο επάγγελμα της, είναι η «μητρότητα».

Συγγραφέας : Παπαδοπούλου Βασιλική διατροφολόγος
Εικονογράφος : Ιωαννίδης Γεώργιος εικονογράφος
Εκδότης : ΑΑΒ
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 618-80316-0-5
Σελίδες : 45
Σχήμα : 21χ15
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες, Γραφή – Βιβλία για παιδιά, Διατροφή – Βιβλία για παιδιά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.01 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.