Ο γηπόνος

Περιγραφή
Αντί μνημοσύνου, το 2001, δημοσιεύσαμε με τη βοήθεια των αδελφών Λίτσα τον τόμο «Έργα και Ημέραι Μιχάλη Ν. Μουτσόπουλου». Περιλάβαμε στον τόμο αυτό το βιογραφικό του σημείωμα, τους επικήδειους και τα δύο βιβλία του. Η περιορισμένη αυτή έκδοση γρήγορα εξαντλήθηκε.
Σήμερα, αναδημοσιεύουμε τον τιμητικό τόμο για τον πατέρα μας, προσθέτοντας ένα κεφάλαιο όπου φίλοι και συγγενείς θυμούνται τον Μιχάλη Μουτσόπουλο.
Το κάνουμε για δύο λόγους: να προβάλουμε ένα πρότυπο στους νεότερους συναδέλφους του και να τον γνωρίσουν τα εγγόνια του, που διάφορες εξωγενείς παρεμβάσεις, δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να διδαχθούν από τη στάση της ζωής του.
Την Άννα Μ. Μουτσοπούλου αδερφή μου, που με αγάπη και σχολαστικότητα διαφύλαξε το αρχείο του πατέρα μας και τις οικογενειακές φωτογραφίες, ευγνωμόνως ευχαριστώ. Ευχαριστώ, επίσης, τη Φωτειvή Σκοπούλη, σύντροφό μου, και τον Μωυσή και την Ραχήλ Καπόν που με την καλαισθησία τους τοποθετήθηκαν οι φωτογραφίες και έγινε η οργάνωση των κεφαλαίων.
Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος

Συγγραφέας : Μουτσόπουλος Μιχαήλ Ν.
Επιμελητής : Μουτσόπουλος Χαράλαμπος Μ.
Εκδότης : Καπόν
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-6878-46-5
Σελίδες : 448
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Γεωπονία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.54 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.