Ο γενικός διακόπτης

Περιγραφή
Αμερικανός, καθηγητής στo Πανεπιστήμιο Columbia, πρώην πρόεδρος της ομάδας Free Press για τη μεταρρύθμιση των ΜΜΕ, και αρθρογράφος του περιοδικού Slate Magazine. Είναι γνωστός για τις μελέτες του για της «ουδετερότητα του δικτύου» και για τη σημαντική του συνεισφορά στην πολιτική της ασύρματης επικοινωνίας. Από το 2011 εκτελεί χρέη συμβούλου στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC) για θέματα προστασίας των καταναλωτών, ανταγωνισμού των εταιρειών του Διαδικτύου και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας. Αρθρογραφεί στον New Yorker, στους New York Times, στη The Wall St. Journal κ.α. Το 2006 ανακηρύχθηκε ένας από τους πενήντα κορυφαίους στην επιστήμη και την τεχνολογία από το περιοδικό «Scientific American», ενώ το 2007 το περιοδικό «01238» τον περιέλαβε στον κατάλογο των 100 σημαντικότερων αποφοίτων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Στα ελληνικά έχουν μεταφραστεί τα βιβλία του «The Master Switch: The Rise and Fall of Information Empires» (2010) και το «Who Controls the Internet? Illusions of a Borderless World» (Goldsmith, Jack L. & Tim Wu, 2006).

Συγγραφέας : Wu Tim
Μεταφραστής : Ματθιόπουλος Γιώργος Δ.
Εκδότης : Γιαλός
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-99111-7-Χ
Σελίδες : 392
Σχήμα : 24χ16
Κατηγορίες : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ψηφιακή επικοινωνία – Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις, Επικοινωνία (Κοινωνικές επιστήμες)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.03 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.