Ο Γελαστός το χαρούμενο καλικαντζαράκι

Περιγραφή
Ξημερώνουν Χριστούγεννα, και ο Ορέστης είναι λυπημένος, γιατί δεν είπε τα κάλαντα το πρωινό της παραμονής της λαμπρής γιορτής. Ο Γελαστός, ένα χαρούμενο καλικαντζαράκι, θα τον επισκεφτεί και μαζί θα ζήσουν μια καταπληκτική περιπέτεια…
Θα σώσουν ένα δασοφύλακα αποκλεισμένο στα χιόνια, θα φωτίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δάσους, θα ταξιδέψουν για τη χώρα του Άγιου Βασίλη πετώντας μ’ ένα κόκκινο κι ένα πράσινο μπαλόνι, θα συμμετέχουν σ’ ένα διαγωνισμό καλάντων απ’ όλη την Ελλάδα…
Όλα τα κάλαντα είναι χαρούμενα και μελωδικά.
Ποια όμως θα πάρουν το πρώτο βραβείο;
Οι δυο φίλοι σας καλούν να ζήσετε μαζί τους μια αξέχαστη περιπέτεια.
Ανοίξτε το βιβλίο, ανεβείτε σ’ ένα μπαλόνι και με πυξίδα τη φαντασία ακολουθείστε τους, ταξιδέψτε στο χριστουγεννιάτικο όνειρο και βρείτε την απάντηση στην ερώτηση:
Ποιοι είναι οι συσκευαστές των δώρων στο εργαστήρι παιχνιδιών του Άγιου Βασίλη;
Καλό ταξίδι!Η Άννα Συμεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύτηκε στις επιστήμες της αγωγής στο Διδασκαλείο «Δημήτρης Γληνός» και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον κλάδο της σχολικής παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγγραφέας : Συμεωνίδου Άννα
Εικονογράφος : Συμεωνίδου Άννα
Εκδότης : Tsallis
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-89040-4-8
Σελίδες : 39
Σχήμα : 20χ28
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.