Ο άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι

0
(0)

Περιγραφή
Ένας άντρας. Γνωστός. Άγνωστος – τι σημασία έχει; Ο άντρας. Σκληρός. Ρευστός. Ερωτικός.
Στεγανός. Δοτικός. Ανεξερεύνητος. Θύμα. Κυνηγός. Ο άντρας, η σάρκα, οι ηδονές, τα μυστικά του – όλα μαύρα. Σκιές σε έναν καθρέφτη που δεν μπορεί πια να συναρμολογήσει κανείς. Το σπίτι, η γλύκα, η αγκαλιά, η ανάμνηση της ευτυχίας του – όλα λευκά.
Έψαχνε, όλο έψαχνε το αγόρι-αγάπη που είχε αφήσει πίσω. Σκοτάδι. Μεγάλωσε, κουράστηκε,
προτιμούσε να ξεχνάει. Σκοτάδι. Έρωτες, άγνωστα κορμιά, περαστικές ανατριχίλες, νύχτες που έσκαγαν σαν πυροτεχνήματα -το άλλο πρωί, η οδύνη ξυπνούσε στο κρεβάτι του. Σκοτάδι. Κι ύστερα, ένα πρωί, το δωμάτιο άστραψε, έγινε λευκό – να είδε τη λάμα; Σκοτάδι, σκοτάδι, σκοτάδι. Όλα
κόκκινα.
Κάλλια Καστάνη, ΔημοσιογράφοςΟ Αντώνης Τσιπιανίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αίγυπτο. Σπούδασε φιλολογία και εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά (Symbol, Down Town). Έχει γράψει τα θεατρικά έργα: “Όταν πεθάνω, θάψτε με στο Facebook”, “Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!”, “Βασανίζομαι”, “Τα καρότα της οργής”, “Η πόρνη από πάνω”, “Το sex και η χειρολαβή”, “Βασίλισσα”. Έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα. Το μυθιστόρημα “Μια καταπληκτική ζωή” είναι το πρώτο που θέλησε να εκδώσει. Τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο “Ο άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι” δεν είναι πραγματικά. Τα συναισθήματα είναι.

Συγγραφέας: Τσιπιανίτης Αντώνης
Εκδότης: Μαραθιά
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-511-045-8
Σελίδες: 291
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.17 €

Πόσο ενδιαφέρον ήταν αυτό το βιβλίο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνετε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το βιβλίο.