Ου μπλέξεις

Περιγραφή
Δεκατρία χρόνια μετά, ο ήρωας του «Δεν ήξερες… δεν ρώταγες!» διάγει έναν ήσυχο βίο.
Ώσπου κάποια στιγμή παρασύρεται από τους φίλους του και αποφασίζει να καταδυθεί στον κόσμο του διαδικτύου όπου θα αναζητήσει εμπειρίες και μια νέα μούσα.
Ο διάβολος ωστόσο καιροφυλακτεί για άλλη μια φορά.
Τον ρίχνει στα δίχτυα του Facebook. Ύστερα από μια σειρά ανεπιτυχών και τραγελαφικών γνωριμιών είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Τότε εμφανίζεται η Φανή, μια πανέμορφη εικοσιοκτάχρονη που σπουδάζει Θεατρολογία στο Παρίσι.
Οι δυο τους γνωρίζονται και ζουν έναν κινηματογραφικό έρωτα στην Πόλη του Φωτός και στη Βενετία.
Η θεά τύχη φαίνεται να χαμογελά στον πενηντάχρονο συγγραφέα. Μέχρι τη στιγμή που η Φανή
επιστρέφει στην Ελλάδα και οι δυο τους αποφασίζουν να συγκατοικήσουν…Ο Άρης Σφακιανάκης γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα. Το πρώτο του βιβλίο με διηγήματα, «Όταν βρέχει και φορά παπούτσια κόλετζ», κυκλοφόρησε το 1981 από τις εκδόσεις Κέδρος. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφόρησε το 1984 το δεύτερο βιβλίο του, «Οι παράξενες συνήθειες της οικογένειας Μόρφη», το 1990 το τρίτο βιβλίο του «Ο τρόμος του κενού», και το 1993 το τέταρτο βιβλίο του, «Η νόσος των κινέζικων εστιατορίων». To 1998 κυκλοφόρησε το πέμπτο βιβλίο του, με τον τίτλο «Δεν ήξερες… δεν ρώταγες!». Το μυθιστόρημα αυτό υπήρξε το πρώτο μιας τριλογίας που συνεχίστηκε με το «Μπέιμπι Σίτινγκ». Ακολούθησαν τα βιβλία «Το περσικό φιλί» (2004), «Μητροπόλεις, ιστορίες, παράδεισοι» (Ελληνικά Γράμματα, 2006) «Η μοναξιά δεν μου ταιριάζει» (2008) και Ου μπλέξεις (2011). Έχει ασχοληθεί με τη μετάφραση και το σενάριο.

Συγγραφέας : Σφακιανάκης Άρης
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-04-4171-5
Σελίδες : 356
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.85 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.