Οργάνωση συστημάτων υπολογιστών

Περιγραφή

Ο πρώτος τόμος ενός «ενιαίου» συγγράμματος με το γενικό τίτλο Συστήματα Υπολογιστών. Σκοπός των βιβλίων αυτών είναι να εξηγήσουν στους φοιτητές της Πληροφορικής και στο ευρύτερο κοινό που ασχολείται με κάποιον κλάδο της (προγραμματιστές, μηχανικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναλυτές, τεχνολόγους λογισμικού κ.ά.) από τι αποτελείται το υλισμικό και το λογισμικό ενός συστήματος υπολογιστών. Το βιβλίο αυτό καλύπτει πλήρως την οργάνωση υπολογιστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα μικροϋπολογιστών και στους σύγχρονους σταθμούς εργασίας.

Ο Γιάννης Κάβουρας (1947-2011) ήταν καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Φυσικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατείχε τους μεταπτυχιακούς τίτλους Diploma in Computing Science (University of Glasgow), Master of Science (University of London) και Ph.D. (University of Glasgow) στην Επιστήμη Υπολογιστών. Είχε εργασθεί ως Lecturer στο Glasgow College of Technology (τώρα Caledonian University), στο Heriot-Watt University και στο University of Glasgow, καθώς και ως Επιστήμων Ερευνητής στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος». Διετέλεσε Επίτιμος (Άμισθος) Πρόξενος της Ελλάδος στη Γλασκώβη και στην περιοχή Strathclyde Σκωτίας, Προϊστάμενος του Κέντρου Υπολογιστών του ΟΠΑ κ.ά.

Συγγραφέας : Κάβουρας Ιωάννης Κ.
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-209-631-4
Σελίδες : 740
Τόμος : 1
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 36.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.