Οπτικός οδηγός του Drupal 7

Περιγραφή
Η εύκολη οπτική προσέγγιση χρησιμοποιεί εικόνες, για να σας καθοδηγήσει στα νέα χαρακτηριστικά του Drupal και να σας δείξει τι να κάνετε βήμα προς βήμα.
Σαφή βήματα και επεξηγήσεις σας επιτρέπουν να μάθετε το σύστημα γρήγορα και εύκολα.
Θεμελιώδεις οδηγός αναφοράς, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.
Είτε είστε αρχάριος στο Drupal 7, ή πεπειραμένος προγραμματιστής, αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – από την δημιουργία σελίδων με εικόνες και προσαρμοσμένα πεδία, μέχρι το να κάνετε την ιστοθέση σας διαδραστική με σφυγμομετρήσεις, φόρα και σχόλια – και πολλά περισσότερα!
Επισκεφθείτε την συνοδευτική ιστοθέση στην www.drupalvqs.com για συμβουλές και ενημερώσεις.Ο Tom Geller βρίσκεται στο δίκτυο για πάνω από είκοσι χρόνια και δημιουργεί ιστοσελίδες από το 1995. Άρχισε να χρησιμοποιεί το Drupal το 2007, και σήμερα το χρησιμοποιεί για να συντηρεί την ιστοθέση του tomgeller.com. Είναι συγγραφέας και παρουσιαστής εκπαιδευτικού βίντεο διάρκειας πάνω από 15 ώρες, έχει δώσει μαθήματα σε κολέγια και σε εταιρείες και έχει παρουσιάσει το Drupal σε συνέδρια και σε ιδιωτικούς πελάτες. Σαν εκπαιδευτής έχει κάνει παρουσιάσεις σε εκδηλώσεις σαν τα ISPCon, Macworkd Expo και Cosumer Electronics Show. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Oberlin, Ohio και στο San Fransicso, California.

Συγγραφέας: Geller Tom
Μεταφραστής: Σαμαράς Γιάννης Β.
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-512-636-2
Σελίδες: 264
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 23.52 €