Οπτική και λέιζερ

Περιγραφή
Tο παρόν βιβλίο είναι μια εισαγωγή στην εφαρμοσμένη οπτική. Πραγματεύεται τη βασική γεωμετρική (ακτινική) και κυματική οπτική, καθώς και τα εξής επιμέρους θέματα: τα λέιζερ, την ολογραφία, τις ίνες, τους οπτικούς κυματοδηγούς και τα ολοκληρωμένα οπτικά. Eπίσης, εξετάζει τις φυσικές αρχές των οπτικών οργάνων, των φωτεινών πηγών και των ανιχνευτών. Πάμπολλα παραδείγματα και ασκήσεις βοηθούν τους αναγνώστες να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.
Aυτή η πλήρως αναθεωρημένη και διευρυμένη έκδοση απευθύνεται σε τελειόφοιτους φυσικούς και μηχανικούς με εξειδίκευση στη φυσική και την τεχνολογία ή μηχανοτεχνία των λέιζερ, αλλά αποτελεί και χρήσιμο εργαλείο για τους επιστήμονες αυτών των πεδίων.

Συγγραφέας : Young Matt
Μεταφραστής : Ζουμπούλης Ηλίας Σ., Κουρούκλης Γεράσιμος Α., Κώνστα Αμαλία, Λιαροκάπης Ευθύμιος, Ράπτης Κωνσταντίνος, Ράπτης Ιωάννης, Σεραφετινίδης Αλέξανδρος Α., Φαμπρικέζη Ε.
Επιμελητής : Ζουμπούλης Ηλίας Σ., Κώνστα Αμαλία
Εκδότης : Πανεπιστημιακές Εκδόσεις ΕΜΠ
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-254-675-1
Σελίδες : 608
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Οπτική , Λέιζερ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 25.24 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.