Ομιχλογέννητοι: Η ύστατη αυτοκρατορία

Περιγραφή
Η ομίχλη διαφεντεύει τη νύχτα…
Ο εξουσιαστής ολόκληρο τον κόσμο
Για χίλια χρόνια έβρεχε στάχτη.
Για χίλια χρόνια, οι Σκάα ζούσαν υποδουλωμένοι στη δυστυχία και στο φόβο. Για χίλια χρόνια ο Μέγας Εξουσιαστής κυβερνούσε απολυταρχικά, με όπλα του το φόβο και τη θεοκρατία.
Κάθε προσπάθεια επανάστασης απέτυχε παταγωδώς.
Κι όμως, η ελπίδα ζει.
Μια νέα απόπειρα ξεσηκωμού βρίσκεται στα σκαριά, και η επιτυχία της εξαρτάται από την πονηριά ενός πανέξυπνου παρανόμου και το κουράγιο μιας απρόσμενης ηρωίδας, που καλείται να
διαπρέξει στην Κραματομαντεία, τη μαγική δύναμη των Ομιχλογέννητων.
«Ένα ηρωικό έπος συνομωσίας, ίντριγκας και πολεμικών τεχνών»Ο Brandon Sanderson γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1975, στο Λίλκολν της Νεμπράσκα.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη βιοχημεία, είχε τη χαρά να εκδόσει ένα από τα πολλά μυθιστορήματά του, τον Μάη του 2003, υπό τον τίτλο «Ελάντρις». Αυτό το αυτοτελές ηρωικό έπος φαντασίας απέσπασε διθυραμβικές κριτικές
και κατέκτησε την παγκόσμια κοινότητα, σημειώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις.
Οι σειρά «Ομιχλογέννητοι» είναι η δεύτερη συγγραφική του προσπάθεια, που έχει ήδη συναρπάσει το κοινό του φανταστικού με το πρωτότυπο και άρτιο σύστημα μαγείας του, καθώς και τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης.
Το απαράμιλλο συγγραφικό ταλέντο και η υποδοχή που επιφύλασσε η παγκόσμια συγγραφική κοινότητα στον Brandon Sanderson οδήγησε στην επιλογή του ως συνεχιστή του ημιτελούς, μνημειώδους έργου του Robert Jordan, ο «Τροχός του Χρόνου».
Σήμερα ο Brandon Sanderson διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Μπράιχαμ Γιανγκ και ζει στη Γιούτα.
Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το site του, όπου μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφοριών, ανέκδοτου υλικού και να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα και μελλοντικά σχέδια του συγγραφέα: www.brandonsanderson.com

Συγγραφέας : Sanderson Brandon
Μεταφραστής : Τζιάκος Γιώργος
Εκδότης : Φανταστικός Κόσμος
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-6868-58-3
Σελίδες : 424
Τόμος : 2
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.73 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.