Ολέθριο πάθος

Περιγραφή
Ο γάμος του Τομ και της Οκτάβια Φλέμινγκ είναι μια τέλεια ένωση ισχύος: λαμπερός, πολυσυζητημένος και αμοιβαία επωφελής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εκείνος είναι σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, εκείνη αναλαμβάνει την προβολή και προώθηση φιλανθρωπικών οργανώσεων. Είναι ελκυστικοί, πλούσιοι, επιτυχημένοι και τροφοδοτούν ο ένας την επιτυχία του άλλου, ανταλλάσσοντας ιδέες, πελάτες και διασυνδέσεις.
Ως τη στιγμή που η Οκτάβια ανακαλύπτει πως ο Τομ έχει ερωμένη. Και η ανακάλυψη αυτή μπορεί τώρα ν’ αποβεί μοιραία για όλα όσα έχουν χτίσει μαζί. Γιατί η απιστία του Τομ δεν είναι μια συνηθισμένη εξωσυζυγική περιπέτεια, αλλά μια σχέση που τους φέρνει αντιμέτωπους μ’ έναν εφιάλτη, απειλώντας κι άλλους ανθρώπους, καταστρέφοντας κι άλλες ζωές. Τίποτε και κανείς μέσα στον κύκλο που κινούνται οι Φλέμινγκ δεν μένει ανεπηρέαστος: ούτε τα παιδιά τους, ούτε οι φίλοι τους, ούτε η δουλειά τους. Και η ζηλευτή, ευτυχισμένη ζωή τους που έμοιαζε τόσο ασφαλής, μετατρέπεται ξαφνικά σε εύθραυστο ψέμα, που το σαρώνει η δύναμη ενός ολέθριου πάθους…
Η Πένι Βιντσέντζι ξεκίνησε την καριέρα της ως γραμματέας στα περιοδικά «Vogue» και «Tatler». Στη συνέχεια εξελίχτηκε σε συντάκτρια θεμάτων μόδας και ομορφιάς και συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά, όπως τα «Nova», «Woman’s Own», «Honey», «Cosmopolitan» και «Options». Εδώ και χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Μέχρι σήμερα έχει γράψει δύο χιουμοριστικά βιβλία, τα «There’s One Born Every Minute» και «The Compleat Liar», μια συλλογή διηγημάτων, «The Glimpses», και δώδεκα μυθιστορήματα που γνώρισαν όλα μεγάλη επιτυχία· ανάμεσά τους τα «Παλιές αμαρτίες», «Το γύρισμα της τύχης», «Ολέθριο πάθος» και η τριλογία «Τα λάφυρα του χρόνου»: «Μακριά απ’ τον παράδεισο», «Χωρίς δισταγμό» και «Όμηροι του χτες». Είναι παντρεμένη και έχει τέσσερις κόρες.

Συγγραφέας : Vincenzi Penny
Μεταφραστής : Παπαμιχαήλ Ιωάννα
Εκδότης : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-450-731-1
Σελίδες : 636
Σχήμα : 18χ12
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.38 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.