Οι Mοβ Tσιχλόφουσκες Η Μάγια και η γιαγιά της

Περιγραφή
Κατά τύχη η Μάγια μαθαίνει ότι η γιαγιά Ελισάβετ πρέπει να μπει σε οίκο ευγηρίας. Και το χειρότερο είναι ότι η ίδια είναι βαθιά νυχτωμένη! Η Μάγια είναι τόσο λυπημένη, ενώ συγχρόνως κινδυνεύει να χάσει και τον πρώτο ρόλο της Νεραϊδοβασίλισσας στην παράσταση του καλλιτεχνικού πατινάζ. Και αυτό γιατί ένας μυστηριώδης σαμποτέρ εξαφανίζει πριν από κάθε πρόβα τα παγοπέδιλά της… Όμως οι Μοβ Τσιχλόφουσκες είναι εκεί για να τη βοηθήσουν!
Λέο: Είναι πραγματικό φιλαράκι, γεμάτη περιέργεια για τα πάντα. Αγαπάει τα ζώα, μπορεί να μιμείται τέλεια τις φωνές τους και σκαρφαλώνει σαν γάτα. Το χόμπι της είναι το τραμπολίνο.
Nτότε: Είναι λιχούδα αλλά πολύ αξιόπιστη. Όταν χρειαστεί, έχει μεγάλο στόμα, αλλά κατά βάθος είναι ντροπαλή. Καμιά φορά την εκνευρίζει η μεγάλη οικογένειά της που κατάγεται από την Ιταλία.
Mάγια: Θέλει τα πάντα γύρω της να είναι ροζ και φούξια. Είναι πολύ ευγενική, αν και μερικές φορές φέρεται σαν μικρομέγαλη. Μπορεί να κουνάει τα αφτιά της. Το χόμπι της είναι το πατινάζ.
Φάνι: Είναι φωνακλού, τολμηρή, αυθόρμητη και έχει φανταστικές ιδέες. Μπορεί να ζωγραφίζει τέλεια και θέλει να είναι πάντα η πρώτη και η καλύτερη. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το μπλε.Γεννήθηκε το 1960. Ζει με το σύζυγο, τα δυο παιδιά της και ένα σωρό ζωάκια στην πόλη Άιντερστετ της Γερμανίας, όπου εργάζεται ως συγγραφέας. Ξεκίνησε γράφοντας για ραδιοφωνικές εκπομπές και στη συνέχεια ασχολήθηκε με κείμενα για ανθολογίες. Έχουν εκδοθεί πολλά παιδικά και εφηβικά μυθιστορήματά της και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Η διεύθυνσή της στο ίντερνετ είναι: www.patricia-schroeder.de

Συγγραφέας : Schröder Patricia
Μεταφραστής : Μαριάτου Σοφία
Εικονογράφος : Schulte Tina
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-14-1592-0
Σελίδες : 109
Σχήμα : 22χ16
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές : Παιδική Βιβλιοθήκη, Οι Μοβ Τσιχλόφουσκες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.04 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.