Οι ωροδείκτες του άχρονου

Περιγραφή
Το δεύτερο βιβλίο της παρουσιάζει η Αναστασία Φροντιστή, εμπλουτισμένο και με φωτογραφικό υλικό από την ίδια την ποιήτρια.
Η δημιουργός στροβιλίζει τους δείκτες της ζωής σ’ αυτά που δεν υπόκεινται στο χρόνο, που δεν ξεθωριάζουν, δεν εξαφανίζονται κάτω από την «πάχνη του» και αποτίνει φόρο τιμής σε εμπειρίες, όνειρα, πνευματικές μελωδίες.
Από το «Η Χοάνη του χρόνου»
Τα πάντα μπαίνουν
στη μεγάλη χοάνη του χρόνου:
ψυχές, ζωές, αγώνες,
μοίρες κι αναμνήσεις.
Κάποια ο χρόνος τα καταπίνει
και τα χωνεύει.
Κάποια άλλα τ’ αποβάλλει.Η Αναστασία Φροντιστή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο LAVERNE από το οποίο έλαβε Πτυχίο Bachelor of Arts. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Design και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in Design του Πανεπιστημίου Middlesex.
Ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική και τη φωτογραφία και μετείχε σε διεθνείς ομαδικές εκθέσεις. Έχει συνθέσει μουσική για πιάνο και έχει εικονογραφήσει ποιητικές συλλογές και εξώφυλλα βιβλίων.
Με την ποίηση ασχολείται τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες. Έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς ποίησης και ζωγραφικής.
Η ποιητική συλλογή «Χαμένη πόλη» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Συγγραφέας : Φροντιστή Αναστασία
Εκδότης : Ιωλκός
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-426-788-4
Σελίδες : 44
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.92 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.