Οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση

Περιγραφή
Το 4ο Πανελλήνιο συνέδριο με διεθνή συμμετοχή “Οι Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση” οργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και το Εθνικό και Καποδιοτριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων συνεδρίων. Το συνέδριο έχει ως στόχο να συνδυάσει βασική και εφαρμοσμένη έρευνα με την πρόθεση να συνεισφέρει στην ανάπτυξη, στην αξιοποίηση και στην πολιτική υποστήριξης των εκπαιδευτικών εφαρμογών των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ), σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου ως προσκεκλημένοι ομιλητές, εκπαιδευτικοί και ερευνητές που ασχολούνται με τη σχεδίαση, υλοποίηση, αξιολόγηση αλληλεπιδραστικών εκπαιδευτικών περιβαλλόντων και γενικότερα με την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση και προέρχονται από διάφορες επιστημονικές περιοχές όπως τις Επιστήμες των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (π.χ. Επικοινωνία Ανθρώπου Υπολογιστή, Τεχνητή Νοημοσύνη), Διδακτική, Γνωσιακή Ψυχολογία, Ανοικτή και από Απόσταση Εκπαίδευση, Κοινωνιολογία και Οικονομία της Εκπαίδευσης, Ειδική Αγωγή κ.ά. […] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Επιμελητής: Συλλογικό έργο, Γρηγοριάδου Μαρία, Ράπτης Αριστοτέλης, Βοσνιάδου Στέλλα, Κυνηγός Χρόνης
Εισηγητής: Μαραγκός Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδου Μαρία, Χατζής Τριαντάφυλλος, Τυροβούζης Παναγιώτης, Μακρίδου – Μπούσιου Δέσποινα
Οργανισμός: Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ)
Εκδότης: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-88359-2-5
Σελίδες: 665
Τόμος: 2
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Επικοινωνία (Κοινωνικές επιστήμες), Τεχνολογία – Κοινωνικές απόψεις

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.96 €