Οι ρόλοι που παίζουμε σαν ψυχές σε εξέλιξη

Περιγραφή
Να σκέφτεσαι σαν ψυχή αλλά ν’ αγαπάς το εγώ σου
– Τα μαθήματα της ζωής σαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη Αυτοπραγμάτωση
– Οι ανάγκες του Εγώ μας απέναντι στις ανάγκες της Ψυχής
– Τυχαίο, θέληση του Θεού, κάρμα ή επιλογές της Ψυχής;
– Η ενότητά μας είναι επιστημονική πραγματικότητα
– Ρόλοι, προσκολλήσεις και συναισθήματα
Οι ρόλοι που παίζουμε σαν ψυχές:
Μπορούμε να παίξουμε τους ακόλουθους ρόλους μέσα από το εγώ μας αναζητώντας αξία, ασφάλεια και πληρότητα ή σαν ψυχές, μαθαίνοντας από τις εμπειρίες μας, προσφέροντας και δημιουργώντας.
Εμείς οι ψυχές παίζοντας τους ρόλους (του):
– Άνδρα ή της Γυναίκας
– Ερωτικού συντρόφου
– Γονιού
– Παιδιού
– Τελειομανή
– Καταπιεσμένου
– Δυνατού χωρίς ανάγκες
– Εξαρτημένου σε άλλους
– Θύματος
– Ανακριτή
– Τρομοκράτη
– Επαναστάτη
– Φοβισμένου
– Σωτήρα (υπεύθυνου για τους άλλους)
– Καλού, πνευματικού, ανώτερου
– Εγώ που συγκρίνει ή συγκρούεται
– Μέλους θρησκειών, εθνών, φυλών, πολιτικών κομμάτων
– Πολιτικού, θρησκευτικού, κοινωνικού και οικονομικού ηγέτη
Συνολικά αναλύονται περίπου 40 ρόλοι και προτείνονται λύσεις για το πως μπορούμε να απελευθερωθούμε από την αρνητική τους επίδραση στην ζωή μας.Γεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή. Για μερικά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και πηγών περιλαμβάνοντας τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Σαν αποτέλεσμα άφησε άλλους τρόπους ζωής και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την γραφή βιβλίων, διδασκαλία, σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σαν ομάδες αιμοδοσίας και συμπαράσταση των άπορων, άστεγων και τυφλών. Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6 έτη σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.

Συγγραφέας : Najemy Robert Elias
Μεταφραστής : Πάσχου Ματίνα
Εκδότης : Ολιστική Αρμονία
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN :
Σελίδες : 323
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αυτοπραγμάτωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.24 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.