Οι πόρτες

Περιγραφή
Πολλά έχουν ειπωθεί και ακόμα περισσότερο γραφεί για την Ποίηση, το ιδιαίτερο αυτό «άνθος» του Λόγου.
Από τη δική μου μεριά καταθέτω σε εσάς την ποιητική μου πρόταση με την πρώτη αυτή Ποιητική Συλλογή, τις «Πόρτες».
Διαβάζοντας τις «Πόρτες» μπορεί κανείς να δει τη Ζωή, τον Άνθρωπο, τη Φύση μέσα από την οπτική της Αλήθειας και της Ανάπτυξης, του Φωτός και της Ελπίδας… Στο τόσο γνωστό μα και συνάμα άγνωστο «Σπίτι» της Ποίησης, οι «Πόρτες» της Ποίησης σας καλωσορίζουν και σας καλούν να εισέλθετε στα Δωμάτια που αντιπροσωπεύουν: Tης Φύσης, της Ζωής, της Ψυχής, στην ηλικιακή, ψυχική και πνευματική σας ανάπτυξη, όπως θα βρείτε και θα αναγνωρίσετε σε κάθε σας «επίσκεψη» στους τομείς και τις ενότητες αυτής της Συλλογής.
Δοκιμάστε να ανακαλύψετε καινούριες οπτικές μέσα από το Ποιητικό μου Μάτι, όπου όλα γίνονται και αποδίδονται και λειτουργούν ποιητικά και… εσωτερικά!Ο ποιητής Παναγιώτης Χαιρόπουλος γεννήθηκε από γονείς μετανάστες στην Κολωνία της Γερμανίας στις 8 Φεβρουαρίου του 1968. Πέρασε από διάφορα Σχολεία μέχρι να γίνει φοιτητής της Γερμανικής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ. και να τελειώσει επιτυχώς τις σπουδές του ως Καθηγητής Γερμανικών. Σε όλη τη διάρκεια των γυμνασιακών και λυκειακών του τάξεων, αλλά και στις σπουδές του ελκύστηκε πολλές φορές από μεγάλους ποιητές όπως τον Σεφέρη, τον Ελύτη, τον Σολωμό, αλλά και από ξένους λογοτέχνες και συγγραφείς. Πριν ξεκινήσει να γράφει το πρώτο του ποίημα, πέρασε μία πορεία βιωμάτων, εμπειριών, πολλών και ποικίλων καταστάσεων, μέσα από τις οποίες μπόρεσε να «δει» με ευαισθησία και αλήθεια τη ζωή , τον κόσμο, τον εαυτό του, τον συνάνθρωπο.

Συγγραφέας : Χαιρόπουλος Παναγιώτης
Εκδότης : Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 618-5163-88-8
Σελίδες : 108
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.40 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.