Οι θρύλοι του χαλκού

Περιγραφή
Μια μάχη μέχρις εσχάτων
Μια σύγκρουση δύο κόσμων
Κάποτε ο Ηρόδοτος διηγήθηκε την ιστορία ανδρών που δεν έγιναν απλά ήρωες, αλλά θρύλοι. Αντιμετώπισαν κάθε φόβο, ξεπέρασαν κάθε ανθρώπινο όριο, αγωνιζόμενοι να υπερασπίσουν ό,τι θεωρούσαν πολύτιμο, χωρίς να υπολογίσουν κανένα κόστος. Απέναντι σε μια ανίκητη έως τότε στρατιωτική δύναμη παρατάσσονται τριακόσιοι άνδρες που δεν επιζητούν τίποτα λιγότερο από τη νίκη…
Στην καρδιά αυτής της σύγκρουσης βρίσκεται ο Μέριος, ένα πρόσωπο διχασμένο ανάμεσα στο περσικό παρελθόν του και στο ελληνικό παρόν του, που η μοίρα τον οδήγησε να βιώσει την πιο δραματική στιγμή της πάλης των δύο κόσμων.
Ένα επικό μυθιστόρημα αλλά και μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία.Ο Τζόσουα Μπεκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Κατά τα χρόνια των σπουδών του δεν ασχολήθηκε ποτέ με το γράψιμο, πέρα απ’ ό,τι ήταν αναγκαίο.
Αρκετά χρόνια αφότου αποφοίτησε από το Κολέγιο και αφού αφοσιώθηκε στο διάβασμα για προσωπική του ευχαρίστηση, άρχισε να γεννιέται μέσα του η παρόρμηση να γράψει.

Συγγραφέας : Joshua Beck
Μεταφραστής : Καρακατσάνη Ρένα
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-14-2481-4
Σελίδες : 511
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.73 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.