Οι ζωντανοί νεκροί: Η ηρεμία πριν

Περιγραφή
Μεταβατικός, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός ο τόμος του «Οι Ζωντανοί Νεκροί». Απ’ ό,τι φαίνεται τα πράγματα έχουν αρχίσει να ηρεμούν μέσα στη φυλακή, το ιδιόμορφο «σπιτικό» των επιζώντων. Οι άνθρωποι συναναστρέφονται, ερωτεύονται και προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους. Η ζωή αρχίζει να κυλάει σε ένα σταθερό μοτίβο και αναπόφευκτα οι ήρωές μας αρχίζουν να πιστεύουν πως ίσως τελικά να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Ο Robert Kirkman, όμως, φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη…Η καριέρα του συγγραφέα Robert Kirkman υπήρξε πρότυπο για δημιουργούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κόμιξ. Το 2000, ο Kirkman εξέδωσε το Battle Pope, μία ξεκαρδιστική, παντελώς τρελή σειρά με πρωταγωνιστή έναν αλκοολικό και γυναικά Πάπα. Ο θόρυβος γύρω από τη σειρά του Kirkman τράβηξε την προσοχή του Eric Larsen, ιδρυτικού μέλους της Image Comics, ο οποίος έδωσε μια ευκαιρία στον Kirkman να γράψει μια νέα σειρά Super Patriot. Στη συνέχεια, ο Kirkman ξεκίνησε δύο νέες σειρές στην Image, που τον καθιέρωσαν ως ανερχόμενο αστέρι: τη σειρά Invincible, μαζί με τον εικονογράφο Cory Walker, και τη σειρά Walking Dead, έναν τίτλο με θέμα τα ζόμπι, τον οποίο εικονογράφησε ο Charlie Adlard. Παρ’ ότι διαφημίστηκαν ελάχιστα, οι νέες σειρές του Kirkman έγιναν γρήγορα δύο από τους πιο εμπορικούς τίτλους της Image. Έχοντας πλέον στο δυναμικό του δύο δημοφιλείς σειρές, που επιπλέον είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα προτεινόμενων τίτλων του Entertainmment, ο Kirkman κέρδισε μία θέση στη Marvel Comics το καλοκαίρι του 2004. Οι τίτλοι για τους οποίους εργάστηκε στη Marvel περιλαμβάνουν τους Ultimate, X-Men, Captain America, Jubilee, Fantastic Four: Foes, Marvel Team-Up και τη μεγάλη επιτυχία Marvel Zombies. Πρόσφατα η Paramount Pictures απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Invincible, με τον Kirkman να θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του σεναριογράφου.

Συγγραφέας : Kirkman Robert
Μεταφραστής : Κουρουμπακάλης Γιάννης
Εικονογράφος : Adlard Charlie
Εκδότης : Jemma Press
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-6732-42-8
Σελίδες : 136
Τόμος : 7
Σχήμα : 24χ16
Κατηγορίες : Κόμικς
Σειρές : Οι Ζωντανοί Νεκροί

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.05 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.