Οι εκλεκτοί: Το πέρας των προφητειών

Περιγραφή
Όταν το κακό γίνεται καλό. Όταν η αλήθεια φαντάζει σαν το μεγαλύτερο ψέμα.
Δέκα γήινα πλάσματα έχουν επιλεχθεί να διανύσουν χίλια χρόνια προδιαγεγραμμένης ιστορίας, να βρεθούν στο παρόν και να ανταμώσουν στα πέρατα της Γης. Μέσα στο κάστρο του απόλυτου εχθρού της ανθρωπότητας.
Πρόκειται να αγωνιστούν εναντίον του εαυτού τους αλλά και εναντίον απτών αντιπάλων, καταλαβαίνοντας πως τίποτα δεν είναι όπως πρεσβεύει ο Δημιουργός τους.
Τώρα η συνέχιση της πορείας των ειδών θα περάσει στα χέρια τους. Με τις θείες προφητείες να ανήκουν στο παρελθόν, θα εξασφαλίσουν ένα διττό μέλλον, αφήνοντας τον άτυχο που θα διαβεί την πύλη εξόδου της συνάντησης να χαράξει την εξέλιξή του.
Στο πέρας των χιλίων χρόνων έρχεται το δικαίωμα για αλλαγή. Μία ολοκληρωτική αλλαγή που δε θα αποφασιστεί από το ανθρώπινο γένος, αλλά από τη δύναμη των εκλεκτών κάθε δημιουργήματος που σπάρθηκε στον πλανήτη Γη. Που άκμασε η εκμηδενίστηκε κατά την τελευταία χιλιετία της ιστορίας, της γραμμένης από ανθρώπινο χέρι.Ο Θωμάς Λάσκαρης γεννήθηκε το 1983. Ζει στην Αθήνα. Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο του και το έγραψε σε ηλικία 18 ετών, ενώ ακόμη φοιτούσε στην τρίτη τάξη του Λυκείου.
Στο μεταξύ τελείωσε σχολή τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανών γρααφείου. Σήμερα σπουδάζει marketing.

Συγγραφέας: Λάσκαρης Θωμάς
Εκδότης: Περίπλους
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-8202-60-4
Σελίδες: 286
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Φανταστική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.70 €