Οι βασικοί 55

Περιγραφή

Σημερινό μάθημα: Οι βασικοί 55 -Να κοιτάτε τους άλλους στα μάτια -Να σέβεστε τις γνώμες και τις ιδέες των άλλων -Να μην φυλάτε θέσεις για τους φίλους σας -Να λέτε ευχαριστώ μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα σας δώσουν κάτι -Όταν κερδίζετε, μην καυχιέστε. Όταν χάνετε, μη δείχνετε θυμό -Να διαβάζετε τα μαθήματα σας κάθε βράδυ χωρίς εξαίρεση -Να μη μιλάτε στον κινηματογράφο -Να γίνετε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείτε -Να είστε πάντα ειλικρινείς -Όταν σε μια συζήτηση σας κάνουν μια ερώτηση να κάνετε κι εσείς μία -Να κάνετε απρογραμμάτιστες πράξεις καλοσύνης -Να μάθετε όλα τα ονόματα των δασκάλων στο σχολείο και να τους χαιρετάτε ονομαστικά -Αν κάποιος πέσει πάνω σας, ακόμη κι αν δεν ήταν δικό σας το λάθος, ζητήστε συγγνώμη -Να υποστηρίζετε τα πιστεύω σας. Πολλά περισσότερα μέσα στις σελίδες του βιβλίου…

O Ρον Κλαρκ είναι δάσκαλος από το 1995. Ξεκίνησε από την Βόρεια Καρολίνα κι έχει διδάξει σε μερικά από τα πιο δύσκολα σχολεία των ΗΠΑ, και στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Αφού κέρδισε το βραβείο που απονέμει η Ντίσνεϊ στον Καλύτερο Δάσκαλο της Χρονιάς, για το 2001, έχει δώσει ομιλίες σε δασκάλους, συνδέσμους γονέων-εκπαιδευτικών, και σχολεία σε όλη τη χώρα. Ζει στην Ατλάντα.

Συγγραφέας : Clark Ron
Μεταφραστής : Ιωσηφίδου Φωτεινή
Εκδότης : Πλατύπους
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-88365-4-9
Σελίδες : 165
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδαγωγική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.56 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.