Οδύσσεια εν άστει

Περιγραφή
Η “Οδύσσεια εν άστει” είναι ένα ταξίδι, όχι στην πόλη, αλλά ένα ταξίδι της ψυχής. Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η προσπάθεια των ηρώων να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες της καθημερινότητας. Νομίζουν ότι ζουν αληθινά, αλλά στην πραγματικότητα ζουν μια ζωή σε κώμα και το τραγικό είναι ότι δεν το έχουν καν αντιληφθεί.
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα, μια Παρασκευή απόγευμα έως την Κυριακή. Μέσα από φαινομενικά ήρεμες σχέσεις, εσωτερικές συγκρούσεις και ανατροπές, οι ήρωες αναζητούν τον πραγματικό εαυτό τους, την επαφή με το είναι τους και κατ’ επέκταση με τον “άλλο”, το σύντροφο, το φίλο, τον τρίτο. Έτσι λοιπόν οι καταστάσεις τους οδηγούν στο να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ζωή επιφανειακή που υπαγορεύεται από τις εξωτερικές συνθήκες, ή να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.Ο Γιώργος Χλούπης είναι δικηγόρος και διδάκτωρ εγκληματολογίας.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών μελετών και άρθρων και έχει διδάξει σε διάφορες σχολές.
Η “Οδύσσεια εν άστει” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Συγγραφέας: Χλούπης Γεώργιος Δ.
Εκδότης: Αστάρτη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-263-147-3
Σελίδες: 109
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.88 €